Sunday, September 18, 2011

Hei me maastoillaan.....


Saimme eilen Masin kanssa maastoseuraa Ossista, Eemelistä, Suskista ja Blondista. Lähdimme hieman pidemmälle pari tuntia kestäneelle reitille, aurinko paistoi taivaalta ja upea syksy teki tuloaan joka puolella. Matkalla tapasimme hevosia, lehmiä ja laukkasimme pitkiä pätkiä (ehdoton laukkapätkäsuosikkini on alhalla näkyvän kuvan suora tie.) Jossain vaiheessa ratsutin Gunssanin saksalaisia myyntihevosia ja käytin hyväkseni kyseistä reittiä lihaskunnon vahvistamisessa.

Inkoosta ajoin sitten vielä Thorin luokse ja kävimme tutustumassa Tampajan maastoihin maasta käsin, jonka jälkeen teimme vielä puomityöskentelyä kentällä. Thor tuntui todella kevyeltä ja pehmeältä ratsastaessa ja on kaikin tavoin tyytyväisen oloinen. Thor näpräsi kaikkea, kun hän tuli Inkooseen kesällä, mutta on kokonaan lopettanut sen tavan. Uskon, että liikkuminen laitumella, mahdollisuus laiduntamiseen ja etenkin toisen hevosen seura ovat tehneet ihmeitä.


Ennen kuin ajoin Inkooseen eilen kävin tervehtimässä ystävääni Annikaa Stall Granåsassa ja kysyin jossain vaiheessa muuttaisiko hän enää hevosia perinteiseen talliin pihattoelämän sijasta. Annika totesi, että "hän koulutti aikaisemmin ongelmahevosia, mutta ongelmat loppuivat, kun hevoset siirtyivät pihattoon. Eli ei hän nähnyt muuta vaihtoehtoa."

Kuvissa Tiina seurustelee Thorin kanssa, kun ratsastin Klöntillä ja kokeilin Cobya perjantaina. Kata Gunssanin tallilta piirsi myös hienon kartan "mastomäen" maastolenkistä.


Tänään juoksutin Klöntin ja kävimme maastossa Johannan ja Granden kanssa. Thor käyttäytyi todella hyvin ja olin niin ylpeä pikkupojasta ja kiitollinen, että olen saanut tällaisen mahtavan kaverin elämäämme.

No comments:

Post a Comment