Tuesday, October 29, 2013

Kentaur Kyran luona


Anna Andersen jakoi taas todella mielenkiintoisen linkin, joka piti tietenkin heti laittaa eteenpäin teille kaikille. Kyra Kyrklundin haastattelu on ruotsiksi, mutta jälleen kerran mielenkiintoista luettavaa.

Kentaur-sivustolla on muutenkin hyviä artikkeleita ja hienoja kuvia.

Thorin kanssa käytiin jumppaamassa ristikoiden yli kentällä ja teimme töitä maasta käsin, kun selkä oli edelleen sunnuntaina kipeä. Thor sai mutustella ruohonkorsia ja moikata kavereita muissa tarhoissa. Thor oli oikein tyytyväinen ja hyväntuulinen. On aina mukava tulla kotiin reissusta, kun hevosilla on kaikki hyvin. Muistan kun tulin kotiin pari vuotta sitten tallille enkä saanut Thoria ulos ilman apua karsinasta. Sen verran villiä oli meno sinä päivänä. Onneksi nuo päivät ovat toivottavasti enää muistoa vaan. Thor on niin ihana polle ja sai paljon porkkanoita ja omenoita.

Huomenna Make ohjasajaa Thorin ja minut houkuteltiin Kylmälään vaihtoehtoista hoitomuotoa kokeilemaan (voitte kuvitella miten innoissani olen tästä mahdollisuudesta). Sari ei pääse tällä viikolla, mutta sunnuntaina on pitkästä aikaa tiedossa iki-ihanan Johannan tunti. Myös Mia Wollstén tulee pitkästä aikaa neuvomaan ja katsomaan ollaanko kehitytty suuntaan tai toiseen:)

Ja tässä vielä Maria Fraserin jakama linkki Anna Kilpeläisen sivustolta: Rauhallinen vai opitusti avuton?

No comments:

Post a Comment