Monday, October 21, 2013

HIHS / Knockout Dressage Competition


Voi iik, huomasin, että monet lukijat olivat vilkaisseet edellistä HIHS-postausta, jossa on pelkkä kuva eikä mitään tekstiä. Tässä nyt siis lisää kuvia Horse Shown sunnuntai päivästä. Olin ajatellut, että en kuvaa ollenkaan koska linssini ei oikein ylety pitkälle, mutta satuimme istumaan rivillä yksi, joten kamera huusi kotihyllyllä mukaanpääsyä. Kuvat eivät valitettavasti ole ihan skarpit, mutta tässä nyt hieman kuvasaldoa ratsukoista ja tunnelmasta.

Lauantaina olimme Jessican ja Minnan kanssa koko päivän areenalla ja sunnuntaina katsoimme sekä koulu- että esteluokat. Sunnuntaina pääsimme myös mukaan VIP-alueelle syömään, joten viikonloppu on ollut täynnä upeita ratsukoita, ihanaa seuraa ja kaiken lisäksi hyvää ruokaa.

Tässä nyt ensimmäinen, koulupainotteinen kirjoitus. Marko Björs ja Tom Gordin olivat keksineet hauskan Knockout Dressage Competition -konseptin ja se toimi hyvin. Kaksi ratsukkoa suorittivat samaan aikaan vaikeita koululiikkeitä ja yleisö sekä tuomarit päästivät sitten jommankumman ratsukoista jatkoon. Siitä jatkoivat sitten taas jatkoon menneet ratsukot toiselle kierrokselle jne. Tuossa alla näkyy ratsukoiden nimet ja suoritettavat liikkeet.
Knockout Dressage Competition:Tässä vielä pari linkkiä mukaviin HIHS-aiheisiin postauksiin: 

Jillan blogi: HIHS 2013
Konnankoukkuja: Helsinki International Horse Show
Mågen elämää: HIHS jälkipyykki

No comments:

Post a Comment