Sunday, April 17, 2011

Maastoilua ja tunteilua

Perjantaina pääsin ensimmäistä kertaa pitkään aikaan ihanan Iia Wennerstrandin tunnille Klöntin kanssa. Iia on valmentanut Masia ja minua pidemmän aikaa ja Tesellon kanssa pääsimme mukaan yhdelle Iian tunnille (kaipaan sinua Tesku, aina vain enemmän).

Johanna tuli mukaan Granden kanssa ja tunnilla tehtiin paljon avotaivutuksia ja laukka-harjoituksia. Keskityimme laukassa siihen, että molemmat hevoset liikkuivat hyvin eteen ja lopputunnista Klöntti tuntui oikein hyvältä. Odotan innolla seuraavaa valmennusta.

Lauantaina olimme maastossa Outin, Pojan, Lisin, Idan ja Klöntin kanssa. Sää oli niin mahtava ja olin ihan tohkeissani, kun Klöntti kulki rauhallisesti ja käyttäytyi kaikin tavoin järkevästi. Ihan niin se ei ole aina ollut..... Kerran lenkkeilijä pelästytti meidät pahemman kerran, mutta onneksi Iida sai Lisin kiinni meidän edessä emmekä menneet pukkilaukkaa tallille asti. Maastoilun jälkeen kiirehdin Johannan polttareihin keskustaan. Hauska ilta ja upea tuleva morsian.

Tänään jatkoimme maastoilua Eemelin, Ossin ja Masin kanssa ja mielestäni on aivan upeata, että juuri ratsastuksen aloittanut Ossi ratsastaa pitkiä maastolenkkejä Empun kanssa. Meillä oli hauskaa ja olen iloinen, että olen löytänyt uuden maastokaverin Inkoosta. Jopa niin innokkaan, että en meinannut kerätä ohjia käteen, kun yhtäkkiä laukattiin jo tallille päin.

Sen jälkeen suuntasin vielä Tampajalle valmentamaan Outia ja Lisiä ja vaikka teettämäni harjoitukset olivat aika vaativia, niin mielestäni ratsukolla oli joitakin todella hyviä hetkiä. Lisi alkaa jo ihan näyttää kouluratsulta.

Ja vielä ihana yllätys: Outi ja Outin sisko Heidi kertoivat suunnittelevansa reissua Hollannin Rotterdamiin katsomaan kouluratsastuksen Euroopan mestaruuksia elokuussa. Eihän sellaisesta reissusta voi mitenkään kieltäytyä.

No comments:

Post a Comment