Sunday, May 16, 2010

Keskitetympi istunta ja nuijapäiden etsintää

Parin päivän blogitauko ja nyt on kovasti kerrottavaa. Lotta Söderströmin Centered Riding -kurssi Equstomissa oli kiinnostava ja sain siitä paljon irti. Kirjoitan siitä viikon alussa enemmän, sillä kaiken tiedon sisäistäminen vie oman aikansa. Lauantaina pidin rauhallisemman ratsastustunnin Maasalle ja Eemelille ja sen jälkeen teimme vastalaukka- ja puomiharjoitteluja Johannan ja Blondien kanssa. Tunnin jälkeen Johanna poisti hanskan kädestä ja siinä kimalteli mitä hienoin kihlasormus. Tuli kyllä niin hyvä mieli ja kylmät väreet menivät selkäpiitä pitkin. Ihanaa seurata muiden onnea. Onneksi olkoon!


Ratsastustuntien jälkeen olemme nauttineet elämästä ja kesän tulosta täysin siemauksin. Eilen kävimme saaristossa tuttavaperheen luona saunomassa ja illallisella ja pääsimme nauttimaan kylmästä merivedestä. Löysimme sammakonpoikasia eli nuijapäitä pienestä lammesta ja se vasta hauskaa oli. Ihailimme niitä tovin ämpärissä ennen kuin päästimme ne takaisin kasvamaan lätäkköön.

Tänään poikkesimme Masin luona ja siivosimme sen jälkeen Stall Lillungsin ylätallin ja ruokimme hevoset. Ella oli upeana apurina mukana ja oli hauska seurata oman lapsen touhua tallilla. Heidi ja Jessica ovat hoitaneet Teselloa loppuviikon ja uusien kenkien jäykkyyden jälkeen kaikki oli mennyt hyvin. Ihanat ystävät - Kiitos avusta! Tallitöiden jälkeen poikkesimme vielä Pikkalan Störsvikissä uimassa. Störsvikin hiekkakuoppauimala oli uusi tuttavuus meille kaikille ja ehdottomasti ranta, jossa aiomme käydä uudestaan. Ahhhhh..... tuota makean, hieman kylmähkön veden virkistävää tunnetta. Nyt katsomaan Louie Psihoyoksen ohjaamaa The Cove - elokuvaa.

Kuvat: Masi ja Pena nauttivat auringosta ja vihreästä ruohosta laitumella. Equstomin perustaja Sanna Siekkinen ja Stall Granåsan pitäjä Annika Schulman seuraavat Centered Riding -kurssia, Ella ja minä etsimme nuijapäitä saaristossa ja Kia, Johanna ja Blondie mietiskelevät mitä sitä keksisi seuraavaksi!

No comments:

Post a Comment