Tuesday, April 19, 2011

Vauvauutisia ja kevään ensimmäiset parvekekukat

Olin tänään täydessä työn touhussa, kun Tiina ja Masi lähettelivät kuvia tallilta. Masi oli tänään ollut todella rento ja hyvän oloinen. Vanhojen vammojen takia (mm. hermo jumissa ja niskanikamavamma), niin Masi jäykistyy helposti ja säännöllinen liikunta on ehdottoman tärkeätä Masille (ja päivittäinen liikkuminen isossa tarhassa). Onneksi ihana rakas ystäväni Tiina on hoitanut Masia paljon viime vuosina, kun olen ratsastanut muita hevosia. Olen ollut siitä niin kiitollinen. Nyt Tiina pitää kuitenkin hieman rauhallisempaa hevoseloa lähitulevaisuudessa, sillä Tiina ja Anssi saavat vauvan. Olen niin onnellinen parhaan ystäväni puolesta. Lapsen saaminen on ollut tähänastisen elämäni suurin ihme.

Ehdin myös ostaa kevään ensimmäiset kukat parvekkeelle tänään ja ystäväni Alexandra Brunén laukkulähetys saapui Saksasta. Alexandran kanssa ratsastimme viikottain yhdessä asuessani Pariiisissa, jonka jälkeen hän muutti Argentiinaan. Argentiinassa hänestä on tullut paikallinen poolotähti ja hän on lanseerannut oman poolomaailmasta inspiraation saaneen deBruné merkin.

Mitä tulee eduskuntavaaleihin, niin annan Riku Vassisen blogin sanojen puhua puolestani.

Kuvat: Masia juoksutetaan, kevän ensimmäiset kukat, Alexandra de Bruné pelaa pooloa Argentiinassa, tänään saapunut vaaleanpunainen Puss-laukku.

No comments:

Post a Comment