Friday, February 25, 2011

Paikka auringossa Val Gardenassa

Ella ja serkkuni tytär Amelie ovat olleet hiihtokoulussa koko viikon. Tänään vein tytöt hiihtämään ja jäin kahville ystävieni Peterin ja Peterin kanssa. Oli hauska nähdä poikia ja jutella niitä näitä, kun nykyään tuntuu, että on suurimman osan ajasta menossa jostain jonnekin.

Huomenna alkaa kuitenkin kiireetön viikko, kun lähdemme perheeni ja Ellan kanssa alpeille Val Gardeenaan Dolomiiteille laskettelemaan. Alppi-ilma, kiireettömyys, luonnon kauneus, hyvä ruoka, makoisa viini, hyvät kirjat ja perheen kanssa oleminen..... Mikä sen parempaa.


Löysin sattumalta kolleegani kautta kivan Paikka auringossa -blogin aamulla. Kiinnitin huomiota kauniiseen ulkoasuun ja upeisiin kuviin. Voisikohan se olla niin, että blogitkaan eivät aina tule elämään sattumalta. Vähän kuten kirjat.

2 comments:

 1. Moikka!
  Minäpä löysinkin tänne blogini linkityksen perusteella!
  Nyt olen aivan myyty heppakertomuksistasi ja kuvistasi(ja pian niin myöhässä koulusta), että palaan tänne varmasti uudelleen!

  Olen lapsesta saakka ollut heppatyttö, vaikka nyt en ole vuosiin käynyt talleilla tai ratsastamassa, mutta kamala kaipuu kyllä on!

  Aurinkoista päivää teille ja mahtavaa matkaa!!

  Dorit

  ReplyDelete
 2. Hei Dorit!

  Matka sujui upeasti ja oli mahtavaa tulla takaisin Suomeen, kun aurinko paistoi ja kevät tekee selvästi tuloaan.

  Ihana kuulla, että pidit heppakertomuksistani. Toivottavasti jaksat lukea blogiani myös tulevaisuudessa ja pääset pian taas hevosten seuraan.

  Mielenkiinnolla hienoa blogiasi seuraten=)

  Aurinkoista kevättä koko perheelle!

  Kia

  ReplyDelete