Sunday, February 13, 2011

Rakkautta Hollannissa

Rakas ystäväni Anna löysi vihdoin unelmiensa prinssin Hollantilaisesta Martijnista. Pääsimme mukaan viettämään ikimuistoista päivää ja matka Hollantiin oli kaiken kaikkiaan upea. Saavuimme perjantaina Amsterdamiin ja asuimme muutaman ystävän kanssa Hilton-hotellissa. Hotelli oli luksusta alusta loppuun ja on kuulemma samainen hotelli, missä John Lennon ja Yoko Ono viettivät ikimuistoiset 24 h sängyssä. Monet ystävämme asuvat ulkomailla, joten oli ihana nähdä kaikkia ja saimme viettää oikein laatuaikaa yhdessä.

Perjantaina söimme illallista The Red Sun -nimisessä ravintolassa ja ruoka oli erinomaista. Ehdottomasti yksi maukkaimmista illalliskokemuksista ikinä. Päädyimme tilaamaan yllätysmenun ja hauskaa oli, kun ei koskaan tiennyt mitä seuraavaksi odottaa.

Lauantaina aloitimme aamun sateisella kävelylenkillä huonetoverini Annan kanssa ja sen jälkeen söimme ehkä taas maailman parhaan aamiaisen. Sen jälkeen päätin vielä käydä kampaajalla laittautumassa ja sitten häitä kohti.

Ja niin Anna ja Martijn saivat toisensa. Mikä tunnelma..... Mitä rakkautta....

Kirkon jälkeen hauska keltainen koulubussi kuljetti meidät ravintolaan, jossa hääjuhlaa vietettiin. Yksi vierustovereistani oli sotilas, joka oli juuri kotiutettu Afghanistanista ja oli taas parin viikon päästä lähdössä jonnekin (hän ei voinut kertoa minne). Olin täysin otettu tästä ihmisestä, joka on oikeasti ollut sodassa ja nähnyt karmaisevia asioita. Tivasin häneltä kaiken mahdollisen tiedon The Pacific -sarja tuoreena mielessäni. Ihmeellisintä oli, että hänellä oli kaksi mitalia. Toinen Bosniasta, kun hän suojeli muslimeja ja toinen Afghanistanista. Ihmeellinen maailma.

No comments:

Post a Comment