Thursday, February 10, 2011

Valmentaja ja ratsuttaja Mia Kainulainen


Mia Kainulaisen valmennuksista ja ratsutuksesta löytää nykyään lisää tietoa Mian omilta nettisivuilta. Kannattaa ehdottomasti tutustua niihin. Mia on todella hyvä valmentaja ja ratsuttaja. Pidän kovasti hänen tyylistään opettaa ja hevosten käsittelytaidosta. Mian tuntien pitoa voi seurata Pientä puhetta -blogissa ja tässä vielä oma kirjoitukseni Mian edellisestä kurssista Tampajalla.

Lisi-poni on muuttanut Tampajalle Klöntin viereen asustelemaan ja tänään pidin tunnin Annikalle. Todella hauskaa, kun ollaan nyt samassa tallissa. Otin Klöntin mukaan pitämään tuntia ja pikkuinen Klöntti oli kyllä hieman ihmeissään. Olisi varmaan helpompaa menettää toinen silmä, jos olisi sellainen todella rauhallinen hevonen, joka ei paljosta hätkähdä. Klöntti kun hätkähtää helposti aika monesta asiasta.....

Kuvat: Copyright Mia Kainulainen

2 comments:

  1. Mialla on uskollinen ja osin äänekäskin fanijoukko - ansaitusti :)

    Klöntille pikaista toipumista!

    ReplyDelete
  2. Kiitos! Klöntti näyttää toipuvan erinomaisesti. Nyt odotellaan vain tikkien poistoa. Aika hassua vain kun toinen silmä on poissa ja pitää jotenkin eri tavalla tutustua hevoseen esim. juoksuttaessa. Tuntuu siltä, että "normaalia" kehonkieltä täytyy viedä toiselle tasolle.

    ReplyDelete