Sunday, February 20, 2011

Tapahtumarikas viikonloppu

Viikonloppuna olen saanut viettää laatuaikaa hevosten, Ellan ja perheen kanssa. Lauantaina kävimme Outin, Lisin ja Granden kanssa pitkällä maastolenkillä Tampajalla ja sen jälkeen juoksutin ja ratsastin Klöntin. Klöntti oli hyväntuulinen ja onnellisen oloinen. Hieman haastavaa oli pysyä selässä, kun välillä tulee ääniä jostain eikä aina näe kaikkea heti, mutta uskon, että Klöntti tottuu nopeasti. Olihan silmä jo kokonaan sokeutunut tai ainakin lähestulkoon ennen kuin se poistettiin.

Kuvat: Klöntin poistettu silmä. Outi ja Lisi pakkassäällä ulkoilemassa meidän kanssa.

Tänään kävin Masin kanssa maastossa ja meillä oli taas niin hauskaa yhdessä. Mietin jälleen miten uskomatonta on, että Masi on ollut mukanani niin monta vuotta ja miten paljon rakkautta tunnen Masia kohtaan. On ihanaa "aikuistua" yhdessä.

Maalla Ella otti yhtäkkiä keppihevosen ja kypärän ja olin tietenkin aivan innoissani. Ainahan sitä sisimmässään toivoo, että pikku Ellastakin kehkeytyy heppatyttö. Itse pidin keinuhevosella tunteja jo Ellan iässä ja harjasin ja hoidin puista hevostani päivät pitkät.

Aurinko ja kirkas sää tekivät maisemasta jotenkin erityisen kauniin tänään. Olisin vain voinut räpsiä kuvia koko päivän.

Tallilla oli vesipumppu pamahtanut, joten tältä näyttää tallin piha vesipumpun hajottua ja palokunnan ilmestyttyä paikalle. Liian harvoin muistaa kiittää palomiehiä kaikesta upeasta työstä mitä he tekevät. Kiitos!

No comments:

Post a Comment