Sunday, January 9, 2011

Hauska päivä suksilla ja upea klinikka

Kävin Kyran klinikalla pari vuotta sitten Tiinan kanssa. Otin mukaani uusia oppeja sieltä, mutta tämän päivän jälkeen pieni ihmismieleni on täynnä niin paljon uusia asioita, että on ihan mahdotonta pukea kaikkea sanoiksi vielä. Kork (Kouluratsastuksen Kannatusyhdistys ry.) oli järjestänyt hienon tapahtuman. Kiitos siitä!

Kyra totesi lopuksi tänään, että vaikka monia asioita toistetaan, niin eri elämänvaiheissa sisäistää ja oppii asioita eri tavalla. Monet asiat olivat toistoa Kyran edelliseltä kliniikalta, mutta ehkä olen nyt sellaisessa oppimisvaiheessa, että ymmärsin asiat jotenkin syvällisemmin. Kuten tuttuni 84-vuotias äiti sanoi klinikalla tänään, kun hän oli yrittänyt ylipuhua äitiään tulemaan vain mukaan ratsastusosuuteen. "En halunnut missata teoriaosuutta. Ehkä voin vielä oppia jotain uutta."
Eilen Ella aloitti kauniaisten hiihtokoulussa ja sen jälkeen kävimme vielä Oittaalla hiihtämässä murtsikkaa. Illalla menin Klöntin kanssa vielä Monika Korpikankaan tunnille Tampajalla. Monika on valmentanut meitä Masin kanssa monta vuotta ja nyt saimme vihdoinkin aikataulun sovitettua Klöntin ratsastuksen osalta. Tunti oli todella hyvä. Teimme paljon siirtymisiä ja keskityimme siihen, että Klöntti kuuntelee pieniä apuja ja on koko ajan kuulolla. Tänään kävimme sitten vielä kaverini Johannan kanssa liikuttamassa Klöntin ja Granden inspiroituneena päivän uusista opeista.

No comments:

Post a Comment