Sunday, January 2, 2011

Takaisin arkeen

Tulimme kotiin Tahkolta myöhään tänään, joten valitettavasti jouduimme jättämään serkkuni syntymäpäiväkutsut väliin tällä kertaa.

Kävimme naukkaamassa pientä purtavaa ystävien kanssa Casa Maressa ja sen jälkeen olen siivonnut kotona, sillä sain uudet kaapit ja sängyn viime viikolla.

Meidän kodissa on nyt ihanan kotoisaa, mutta mietin kyllä välillä miten olisin saanut nämä uudet huonekalut kotiini ilman rakasta isääni ja ystävän apua. Kai sitä voisi tilata jonkun ulkopuolisen auttamaan, mutta se tuntuisi jotenkin hassulta.

Ensi viikko on jälleen heppatäyteinen ja mahtuu siihen myös reissu Tallinnaan työn puolesta, ystäväni läksiäiset ja syntymäpäiväjuhlat. Ihanaa päästä Nupun tunnille Klöntin kanssa huomenna.

Kirjoitin marraskuussa blogissani tuttuni Christine's Corner -nimisestä blogista. Yllätyin ja ilahduin kovasti, kun kummitätini antoi joululahjaksi nämä ihanat piparkakut ja perheelle upean piparkakkutalon. Tiedän ainakin mistä tilata kakun Ellan syntymäpäiville toukokuussa. Voisiko se esimerkiksi olla pieni poni?

No comments:

Post a Comment