Friday, April 8, 2016

Musta tai valkoinen?Auttakaa rakkaat lukijat. Kumman ottaisit? Musta tai valkoinen? Ella ihastui yhteen, minä toiseen. Nyt tarvitaan apua päätöksentekoon.

18 comments:

 1. Kummatkin aivan ihania! Itse sanoisin musta, koska valkoisilla todennäköisemmin iho-ongelmia ja likaantuvat herkästi. Valkoisen koiran väri voi myös joissain tapauksissa muuttu rusehtavaksi, mutta musta pysyy mustana, jos harmaantumista ei lasketa. Mutta ovat nuo pennut aina niin ihania, itsellä musta että valkea kääpiösnautseri :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kiitos! Auttaa super paljon. En tiennyt että valkoisilla helpommin iho-ongelmia. Jos vaan mahdollista ottaisimme molemmat, mutta jos nyt aloittaisi yhdellä.;)

   Delete
 2. Perhenäitinä olisin käytännöllinen ja valitsisin mustan. Karvat näkyvät vähemmän vaatteissa ja koira näyttää puhtaalta vähemmällä työllä - ajattele kurakautta tallilla! Musta olisi myös lempivärini, mutta sehän on makuasia. Ovat tosi söpöjä molemmat.

  ReplyDelete
 3. Musta! :) Molemmat suloisia kylläkin.

  ReplyDelete
 4. Minäkin ottaisin mustan, parempi väri tulevalle tallikoiralle ;)

  ReplyDelete
 5. Ota se, jolle sinun luonteesi sopii...

  ReplyDelete
 6. Mustan sekä valkoisen (tallikoiran) omistajana voin sanoa että ihan yhtä likaisia / pesun vaativia ne ovat :) Valitse luonne!

  ReplyDelete
 7. Elämäntapasi taitaa olla niin kiireinen että älä ota kumpaakaan.

  ReplyDelete
  Replies
  1. En mä sitä vain itselleni ostakaan. Ella on koiraa toivonut pitkään ja hoitokoirien kanssa hoitanut super hyvin eli yhdessä hankitaan Ellalle koira.;) Ja aina elämässä on liian kiireistä kaikkeen.;)

   Delete
  2. Tuleeko.harrastus vai kotikoiraksi?,mikä rotu? Kumpi tutustuu uuteen ensin itse ja on varmempi?

   Delete
  3. Voi ihania kysymyksiä ja ajatuksia teiltä kaikilta. Otin nyt aikalisän jotta ehditään oikeasti pohtia hieman tarkemmin aikataulullisesti miten saadaan homma toimimaan. Parastahan olisi ottaa koira alkukesästä, mutta ehkä alkusyksy voisi meillä olla parempi aika kotonaoloa ajatellen. Nämä pennut ovat vain juuri sopivia. Ihanat sekarodut joissa espanjan vesikoiraa, villakoiraa ja vaikka mitä muuta. Ainakin tiedän nyt, että vaalea ja musta ovat yhtä likaisia tallikäyntien jälkeen.;)

   Pari päivää saamme vielä miettiä ja mustaan ollaan taipumassa. Toinen vaihtoehto on, että hankitaan koira vasta kun saadaan isompi asunto. Kääk, näitä ei pitäisi liikaa pohtia, mutta kun kyseessä on niin suuri vastuu ei tällaisia päätöksiä voi ihan noin vain tehdä.;)

   Delete
 8. Tämä ei liity tähän postaukseen ollenkaan, mutta mielenkiinnosta kysyisin että mitä sun hepat syövät tällä hetkellä?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kysymästä. Teen tästä erillisen postauksen tällä viikolla.;)

   Delete
 9. Voi mitä palleroita. <3 Vaikea värin perusteella valita, mutta itse henk.koht. en välitä mustista koirista, koska niillä ei ilmeet näy samalla lailla kun muun värisillä. Mulla on cockeri enkä ole ikinä innostunut mustista, vaikka niin ihania ovatkin kaiken väriset. Mä sanoisin, että se kumpi on reippaampi ja "valitsee" teidät niin se on teidän koiru. :) Ihan samalla lailla ne tallilla ja muualla kurastuu, oli väri mikä hyvänsä. Valkoinen toki voi tulla ruskehtavaksi muutenkin.

  Ihanaa, tsempit haukun valintaan! :)

  ReplyDelete
 10. Anteeksi suorasukaisuus, mutta värin perusteella valitseminen kertoo ainoastaan kokemattomuudesta ja siitä, ettei asiaa ole tarkoin mietitty. Harkitse tarkkaan, ja jos päädyt koiran ottamaan niin ota luonteen perusteella :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Täysin kokemattomia täällä ollaankin ja harvemmin mietin mitään tarkkaan. Aika impulsiivinen kun olen. Sen takia täällä nyt hieman kyselenkin kun tämä on niin iso päätös ja tiedän, että tällaista ei kannata tehdä ihan vain fiilispohjalta koska koiran omistaminen on niin iso vastuu. Niin kuin minkä tahansa eläimen hankkiminen.:)

   Delete
 11. Kiitos teille kaikille kommenteista. Päädyttiin nyt siihen, että mietimme vielä tarkemmin milloin ja minkä koiran otamme. Ihastuttiin kyllä täysin ja haluaisimme niin viedä toisen koirista kotiin, mutta haluan olla ihan varma siitä, että koiralle on tarpeeksi aikaa ja energiaa. Ihan mahtavaa, että osallistuitte ajatuksienne kautta. Antoi taas paljon ajateltavaa. Ootte ihan parhaita.

  ReplyDelete