Wednesday, July 23, 2014

Ihanaa olla kotona


Kävin jälleen jokavuotuisella tyttöjen Ahvenanmaanreissulla ystävien kanssa ja Ella lähti vanhempieni ja veljeni kanssa viettämään leppoisia lomapäiviä Hiittisten saaristoon.


Yövyin Turussa ennen kuin jatkoimme seuraavana päivänä laivalla matkaa Ahvenanmaalle ja sain hauskaa seuraa Heidin suosittelemaan ihanaan Tintå-ravintolaan. Olimme suunnitelleet romanttista illallista mieheni kanssa, mutta lopulta ravintola oli kuin olikin täynnä ystäviä ja vietimme hauskan illan yhdessä.
Ahvenanmaalla pukeuduttiin nätisti ja juhlittiin koko yön läpi. Olen kiitollinen siitä, että olen saanut kaikki nämä upeat naiset elämääni ja meillä on aina vain yhtä hauskaa.


Ella nautti myös saaristossa vaikka vedessä ei kyennyt uimaan järkyttävien sinilevälauttojen takia. Rakas perheeni oli kuitenkin keskinyt vaikka mitä muuta hauskaa puuhaa, kuten kanootilla saaren ympäri, korispelejä ja pitkät lenkit haastavassa maastossa.  


Ei usko, että tätini täyttää kohta 70-vuotta.


Parin päivän poissaolon jälkeen oli kuitenkin mitä ihaninta tulla taas kotiin. Tänään kävin Thorin ja Ecan luona ja kun olin poissa maailman paras Tiina oli mukana Thorin kengityksessä. Illalla hain Ellan Tammisaaresta ja kuten Ella sen sanoi: "Mamma, det känns bra att vara med dig."

1 comment: