Monday, August 20, 2012

Yhteinen juomaämpäriViikonloppu sujui perheen ja hevostelun merkeissä. Perjantaina kävimme vain tervehtimässä Thoria ja Ella rapsutteli eläköityneitä poliisihevosia, Velmua ja Juusoa. Sieltä suuntasimme mökille ja vietimme upean päivän saaristossa auringon lämmittäessä ruumista ja mieltä.

Toinen poliisihevosista. En koskaan muista kumpi on Juuso ja kumpi Velmu.

Saavuimme mökille perjantai-iltana

Jessican ottama kuva Thorista ja Obelixista lauantaina. Pojat juovat samasta ämpäristä.

Sunnuntaina lähdimme Ossin ja Eemelin kanssa maastoon ja Thorilla oli jälleen kova vauhti päällä. Ravasimme ja laukkasimme pitkiä pätkiä ja pari kertaa sain pitää kiinni oikein kunnolla kun Ossi ja Eemil kimpaisivat laukkaan ja yritimme pysyä mukana. Thor innostui ja pukitti ja kovaa mentiin. Oli aivan sairaan hauskaa. 

Ossi ja Emil

Thor sai käyskennellä pihalla vapaana kun Ossi ruokki Empukkaa.

Inkoosta ajoin vielä sunnuntaina Tampajalle pitämään tuntia Outille ja Lisille. Saimme tehdä oikein kunnolla töitä ja vasta lopputunnista Lisi liikkui tasaisemmin ja käytti paremmin koko runkoaan. Katsoimme Outin kanssa Lisin koulusatulaa ja se on selvästi liian kapea eikä anna tilaa lavoille. Eli se on varmaan suurin syy siihen, että Lisi ei oikein tahtonut liikkua" oikeinpäin", tasaisena ja rentona.

Lisi ja Outi

Tänään olin Thorin kanssa kentällä ja pienen alkuihmettelyn jälkeen Thor kantoi itseään todella hyvin ja etenkin laukka tuntui upealta. 

Jessica kuvasi Thorin piehtarointihetken lauantaina. Siitä ei voi tulla kuin hyvälle mielelle. 

No comments:

Post a Comment