Sunday, August 5, 2012

Satuloita kokeilussa ja paluu arkeen


Niin se loma vain vierähti. Huomenna on vuorossa ensimmäinen työpäivä ja tänään ajoin Inkoosta Tampajalle pitämään tuntia Outille ja Lisille. Lisi oli alkutunnista hieman jäykkä, mutta jumppasimme ponia kunnolla ja lopussa yhteistyö näytti oikein hyvältä. Lisi ja perhe ovat myös ehtineet viettää ansaittua lomaa ja kuten kuvasta näkyy, on loma tehnyt hyvää kaikille.

Ajaessani Tampajalle muistui mieleen kun ajoin ensimmäistä kertaa Tesellon kanssa sinne. Olen muutenkin miettinyt Teselloa tällä viikolla ja välillä kaipuu on todella kova.

Thor oli tänään aivan mahdoton. Kävin juoksuttamassa pellolla ja sen jälkeen hyppäsin selkään kentällä. Hetken päästä totesin, että on vain parempi lopettaa tältä päivältä, sillä Thor ei keskittynyt mihinkään tai mitenkään.


Satuloita on jälleen tultu kokeiltua ja tänään löysin satulahuoneesta hauskan Marianne Roivaan kirjoittaman artikkelin, Aatelisen istuimen jäljillä, Hevoset ja Ratsastus -lehdestä. Olen taas palauttamassa  kokeilussa olleet este- ja koulusatulat ja jotenkin helpotti huomata, että sama satulaongelma tuntuu olevan laaja-alaisempi. Olen nyt varannut Hipposportista ajan samalla kun muutamme takaisin Kylmälään. Jos satula ei tule luoksemme meidän täytyy mennä satuloiden luokse.

No comments:

Post a Comment