Friday, August 24, 2012

Hyppelyä ilman jalustimia

Nina houkutteli meidät mukaan Petran estetunnille tänään. Kävin Tampajalla pitämässä tunnin Katjalle, Unskille, Annikalle ja Lisille ja ajoin sieltä suoraan Inkooseen. Satoi kaatamalla kun saavuin tallille ja vaikka sade lakkasi pikku hiljaa, niin kenttä oli todella märkä. Mutta se ei tietenkään menoa haitannut ja Petra ja Nina olivat jo rakentaneet in-and-out suoran sekä puomeja ja ristikoita.

Kun Petra pyysi meitä ottamaan jalustimet pois tuntui se vielä ihan ok idealta kun ratsastimme kahden puomin yli ympyrällä. Kun Petra korotti puomit esteiksi ja pyysi meitä laukkaamaan niiden yli mietin kyllä pari kertaa, mutta totesin että tämähän on parasta harjoittelua ja eikun menoksi. Ja hyvinhän se meni. Tuli oikein poniajat mieleen ja ilman jalustimia ratsastaminen teki todella hyvää istunnalle.

Petra pyysi minua moneen kertaan suoristamaan ylävartalon, sillä laitoin helposti liikaa painoa eteen. Petra huomautti myös monta kertaa siitä, että kääntäisin enemmän ulko- kuin sisäohjalla ja muistaisin olla kevyt kädellä. Taisin olla lievästi hermostunut kun ei taas ole tullut hypättyä pitkään aikaan. Onneksi rakas ihana Thorini hyppää kuin mikäkin estetykki eikä katsele oikein mitään.

Tunnin jälkeen kävimme vielä kävelyllä maastossa Ninan ja Estellen kanssa ja Thor sai syödä ruohoa kun putsasin mutaiset kamat ja nautiskelin tallin rauhasta.

2 comments:

  1. Voi kuinka hauskan kuuloista!

    Sinut on haastettu blogissani, jillanblogi.blogspot.com :)

    ReplyDelete
  2. Kiitos Jilla haasteesta. Vastaan siihen lähiaikoina;)

    ReplyDelete