Friday, August 3, 2012

Ei noin, vaan näinEi noin, vaan näin. Ei ihme, että Carl Hesterin ja Utopian yhteistyö on niin kaunista ja saumatonta katseltavaa. Mahtaisiko johtua Hesterin filosofiasta hevosten suhteen ylipäänsä. Lisää kilpailukuvia.Tiedoksi, että Eurovision lähettää kaikki Olympialaisten ratsastuskilpailut netissä mikäli olet ollut television ulottumattomattomissa kuten esimerkiksi minä eilisen (ks esim Playlists -Equestrian).

Tänään kävimme Thorin kanssa kokeilemassa Heidin lainaamaa satulaa maastossa. Satula ei valitettavasti istunut, mutta Heidi on onneksi turvallisesti kotona maailmanmatkaltaan ja Thor oli maailman ihanin. Aika mahdoton alkulenkillä, mutta rauhoittui jossain vaiheessa ja pystyimme nauttimaan luonnon kauneudesta. Kävin myös pesemässä ja viettämässä aikaa Masin kanssa. 

Iltapäivällä oli vuorossa manikyyri ja pedikyyri Inkoon keskustassa ja Fia sai poistaa aika paljon Crocs /tallilikaa jaloistani. Nyt pitäisi löytää veneellä kaatosateessa saareen. Huomenna lomailemme hevosten kanssa.  

No comments:

Post a Comment