Tuesday, August 7, 2012

Kaikki tytöt kengitettiin


ja pari poikaakin. Tallissa oli vauhti päällä, kun toimme Ellien ja kaksi pikkuista tyttöä sisälle kengitettäväksi. Thor sai ihastella Emelietä (joka oli karannut yksi yö sisälle nukkumaan Thorin viereiseen boksiin).

Tämän vuoden varsa ihmetteli hieman kengittäjää, mutta saatiin vuoltua oikein nätisti. Kun tytöt olivat valmiita vuorossa oli vielä Obelix ja Thor. Koska olemme olleet koko kesän poissa en ole saanut meidän vakiokengittäjää käymään, mutta Ninan kengittäjä teki tänään upeaa työtä myös Thorin kanssa. Thorilla on aika hapara kavionlaatu ja takajalkojen ulkoreunat ovat kuluneet. Saa nyt toivoa, että saisimme pikkuhiljaa kavionlaatua vahvemmaksi ja ulkoreunat paremmaksi.

Illalla oli vielä Monikan tunti ja vaikka yleensä pidän päivän lepoa kengityksen jälkeen olimme nyt tällä kertaa tunnilla. Thor oli aika villi kahden vapaapäivän jälkeen, mutta keskittyi pikku hiljaa työskentelyyn. Thor tuntui aika painavalta edestä ja sain todella tehdä töitä oman istunnan kanssa, jotta sain takajalat liikkeelle. Jossain vaiheessa tuli kuitenkin todella hyviä pätkiä ravissa ja laukka rullasi lopussa paremmin.

Masi oli tänään todella hyvä. Liikkui tasaisesti, suorana ja kuten aina energisenä eteenpäin. Osa tunnistani meni Tiinan ja Masin ihailemiseen. Olen niin ylpeä meidän 21-vuotiaasta papasta.


Kävin myös ostamassa kristallisuolaa perheelle ja Thorille tänään luettuani Luontoäidin hevoset -sivustolta suolan käytöstä. Mietin miten kallista kristallisuola oli ja nauroin kaupassa sille kuinka paljon olen kuitenkin valmis maksamaan esimerkiksi elektrolyyteistä ja biotiinista. 

No comments:

Post a Comment