Sunday, July 1, 2012

Tältä sen pitää tuntua

Saavuimme koko perheen sekä Tiinan ja Maxin voimin Marin kurssille. Haimme lapsille pientä purtavaa Kisun kiskasta ja jatkoimme taas matkaa.

Pikku apuri

Tiina, Naemi, Max ja Ellaseni

Mari ratsasti taas Thorilla hetken ennen kuin hyppäsin selkään ja Thor oli niin uskomattoman hyvän tuntuinen ja oloinen. Kuten Tiina illalla kirjoitti "Mä luulen et sä koit tänään ratsastajan ja hevosen harmonian huippuhetken. Te olitte niin upeita yhdessä! Oli hienoa kattoa miten kokonaisuus toimii kun molemmat antaa toiselle kaikkensta. Niin kaunista!:)"
Ratsastaminen tuntui harmoniselta ja olimme yhdessä juuri siinä hetkessä ja Thor kuunteli jokaista apuani. Ratsastimme pohkeenväistöä, avoa ja laukassa 3/4 uraa pitkin sekä kiemurauria. Yllätyin miten helppo Thorin oli laukata pitkältä sivulta kiemurauraa, sillä monelle muulle hevoselle kyseinen tehtävä on melko vaativa. Mari sanoi, että Thorilla on hyvä tasapaino ja moni muu hevonen olisi tuossa vaiheessa vaihtanut laukkaa.


Tiedostan, että tällaisia päiviä tulee hevosten kanssa harvoin. Tänään oli kuitenkin sellainen päivä. Olen odottanut tätä hetkeä 34 vuotta. Tästä on hyvä aloittaa kesäloma.....

 

Myös Johanna kävi tervehtimässä kurssilla ja toi ihanat korvakorut kiitokseksi siitä, että kuvasin heidän häät. Laitan joitain hääkuvia Johannan ja Marcuksen suostumuksella tulemaan jokunen kerta. 

5 comments:

 1. Täytyy sanoa, että istut laukassa todella kauniisti! Ryhdikkäänä ja selkä suorana vaan ei tikkusuorana, hartiat ovat rennot, et vatkaa, hevonen laukkaa allasi ilman, että (ainakaan näkyvästi) näkyvästi pusket tai työnnät sitä eteen.

  ReplyDelete
 2. Onnellinen puolestasi/puolestanne =)Leppoisaa lomaa!

  ReplyDelete
 3. Hienoa Kia ja Thor! Ja hyvää lomaa! :)

  ReplyDelete
 4. Kiitos ihanat kannustavista kommenteista;)

  ReplyDelete