Wednesday, July 18, 2012

Lähituotettu illallinen saaristossa


Mieheni sisko perheineen tuli eilen kylään ja suurin osa illallisesta koostui lähipoimitusta ja kalastetusta ruoasta. Poimin mustikoita ja metsämansikoita joista tein piirakan ja ostimme kalastajan tyttäreltä lohta. Saimme tuliaisiksi omia kananmunia, sillä siskolla ja perheellä on kesän yli "lainakanoja" maalla, joten myös aamiainen koostui lähimunitusta ruoasta. Ja mitä munia. Suurimmissa munissa oli kaksi keltuaista ja maistuivat erinomaiselle. 


Eilen ratsastin Thorin kentällä lainatulla estesatulalla ja Thor tuntui todella hyvältä. Tänään kävin pitkästä aikaa Iia Wennerstrandin tunnilla ja harjoittelimme enimmäkseen siirtymisiä. Iia käski minun ratsastaa Thoria enemmän eteen ja keskittyä siihen, että pidän käden tasaisena ja hiljaa. Minulta tuuppaa ohjat pidentymään aina joka toinen sekuntti, joten siitä Iia sai sanoa aika monta kertaa sekä ulko-ohjan tärkeydestä. Alussa asetimme hevosia ympyrällä ulospäin ja samalla pyysimme takaosaa hieman ulospäin. Hevoset kulkivat ikään kuin C:n muotoisina. Harjoitus oli hyvä ja tehokas ja toimi hyvin suoristavana harjoituksena ja samalla sai tarkistettua olivatko avut läpi. 

Aina kun Thor hieman kiemurteli tai oli epätasainen edestä Iia pyysi minua miettimään eteen ja käyttämään enemmän pohjetta ja pitämään Thor suorana. Tunti oli oikein hauska ja yritän päästä Iian tunneille mukaan kesän ajan. 


No comments:

Post a Comment