Monday, July 9, 2012

Åsa ♥ Lee


Saavuimme Brightoniin perjantaina viettämään Åsan ja Leen häitä. Vietimme hauskan illan vanhojen ja uusien ystävien kanssa Brightonissa perjantaina illallisen merkeissä ja lauantaina juhlistimme häitä. 
Häät järjestettiin isolla maatilalla, joka oli täynnä lehmiä, lampaita, 16 koiraa, pentue ja hevosia (voitte kuvitella, että viihdyin). Etenkin kun hevoset oleskelivat pyöreän ja tyytyväisen oloisina mahtavan isolla alueella. 

Saippuakuplat ("Champagne Bubbles")

Kaunis pieni maalaiskirkko sijaitsi maatilan lähettyvillä ja kirkosta lähtiessä puhalsimme saippuakuplia. Maatilalla pääsimme traktorin kyydillä juhlapaikalle ja telttaan jossa juhlat järjestettiin. Satoi koko illan, joten maasto oli melko mutainen ja suurin osa häävieraista oli ottanut saappaat mukaan kotimatkaa ajatellen.

Tunnelma oli mitä parhain ja pienet yksityiskohdat olivat fantastiset. Tässä hieman tunnelmaa häistä. Ainoa asia joka harmitti oli, että en ottanut omaa kameraani mukaan (kuvat on otettu kännykällä), mutta harkiten mudan määrää ja omaa humalatilaa kotimatkalla päätös oli varmaan viisas.....

Nyt lähdemme mieheni kanssa rakasta isoäitiäni moikkaamaan ja illalla on taas tiedossa Gunssanin estetunti. Heinäkuu hypellään, lomaillaan ja maastoillaan. Jippiiiii.....

Traktori ja olkipaalit

Uteliaat kaverukset


Upeat, isot laitumet

Tallialue
Talli

Lisää isoja peltoja ja tyytyväisiä hevosia

Tervetuliaismalja
Teltta ulkoa

Teltta sisältä

Näköala teltasta

Ihanat maalaislasimukit

Karhuteemainen hääkakku 

Lahjapöytä
Istumajärjestys

Leen "The Mighty Boot" -laitteessa otetut valokuvat.

Jotkut vieraat saapuivat autolla ja juuttuivat mutaan. 
Sunnuntai Brightonissa ennen kotimatkaa.

No comments:

Post a Comment