Sunday, July 15, 2012

When the cat's away, the mice will play


Sain aamulla tallinomistajalta viestin: "When the cat's away, the mice will play." Limboiluun erikoistunut ja Thoriin ihastunut kolmevuotias Emelie oli yöllä jollain ihmeen tavalla päässyt Thorin laitumelle ja molemmat hevoset seisoivat tyytyväisinä ja ylpeinä tallinomistajaa vastassa heti aamusta. Voin vain kuvitella miten hauskaa hevosilla on yöllä ollut.

Kävimme jälleen maastoilemassa Thorin, Eemelin ja Maasan kanssa ja kiipeilimme hiekkakuopalla. Tarkoitus oli mennä myös Masin kanssa maastoon, mutta Masi arkoi selkää oikealta puolelta. Päätin siis vain harjata ja hieman syötellä Masia.


Gunssanin hevonen Leena-Fia karkasi myös omalta laitumelta kevään aikana joten kaikki kolme viettävät nykyään aikaa samoissa tarhoissa ja laitumilla. Ja hyvin on sujunut.


Johannan ystävät kävivät tänään tervehtimässä tallilla ja Thor sai myös osakseen namia ja rapsutuksia. Ja meidän rakkaat lapset tulivat kotiin tänään. Ehdimme kerätä marjoja, saunoa ja syödä hyvin. Nyt on tyytyväinen ja onnellinen olo.   

No comments:

Post a Comment