Tuesday, July 10, 2012

Thor ja Obelix

Hei, kukas se siellä?

Päätimme yhteistuumin Thorin kanssa jatkaa lomailua Inkoossa vielä elokuun, joten Thor pääsi tänään samalle laitumelle Obelix-herran kanssa. Alkuihmettelyn jälkeen molemmat herrat mutustelivat tyytyväisinä ruohoa ja seurasimme Obelixin omistajan kanssa hyvällä mielellä hevosiamme. Ei ole mitään kauniimpaa kuin tyytyväisen ja onnellisen näköinen hevonen muiden hevosten seurassa. 

Kun tulin tallille Thor hirnui ja tuli heti vastaan laitumella. Vaikka on mukavaa että Thor ilahtuu nähdessään minut, niin on tärkeämpää ja Thorille rentouttavampaa jos iloisuus tulee toisen hevosen eikä ihmisen seurasta. Kuten totesimme Obelixin omistajan kanssa niin ideaalitilanne on kun hevonen on tyytyväinen ja tulee jossain vaiheessa vastaan, mutta ei juokse vastaan heti tullessa. Mutta kyllähän se vain niin on, että paremmin me kaikki voidaan kun on kaveri ihan lähellä. Ja viereisellä laitumella asusteleva vuoden vanha Emelie rakastui täysin Thoriin. Kaikki unohtui tyystiin kun nuori poika seisoi yhtäkkiä vieressä. Kyllä se rakkaus välillä sekoittaa pään.Thor löysi uudelta laitumelta kukkia ja puita.


Estetunti sujui eilen hyvin. Lainasin Gunssanin Stubben-satulaa ja löysin heti paremmin keskipisteen, istuin paljon suorempana, paino ei mennyt liian taakse kuten oman satulan kanssa ja nilkkojen joustavuus löytyi helpommin. Saan nyt lainata satulaa kesän yli ja harkitsen Stubbenin ostamista jossain vaiheessa. Oma estesatula ei selvästi istu ja paino menee liian taakse. Koulusatulan etsintä on kuitenkin vielä käynnissä, joten otetaan yksi satula kerrallaan.  

No comments:

Post a Comment