Sunday, May 13, 2012

Thorin ekat estekisat

Veryttelyalueella Thor hyppäsi pari oikein kunnon pomppua okserin yli.

Päätimme Annikan kanssa jo kuukausia sitten, että Thor voisi osallistua Tampajan esteharjoituskisoihin toukokuussa joten eilen ajelimme aamusta Tampajalle ja Thor hyppäsi ensimmäisen 70 cm korkuisen rataharjoituksensa. 

Thor käyttäyti mallikkaasti koko päivän ja kokemus oli kaikille miellyttävä. Oli helppoa tulla jo entuudesta tuttuun ympäristöön käymään ja vaikka Thor tiputti pari puomia radalla, niin Thor hyppäsi tasaisesti, meni kaikki erikoisesteet ja oli innostuneen oloinen. 

Jäimme vielä Tampajalle katsomaan kisoja Ellan, Tiinan ja Maxin kanssa sekä koko Lisin poppoo ja Thor sai mutustuella heinää tutussa tallissa. Sen jälkeen ajelimme takaisin kotiin ja Annika syötteli vihreätä ja Thor sai paljon porkkanoita. Vaikka Thor on luonteeltaan hyvin itsevarma nuori hevonen, niin mielestäni on tärkeätä totuttaa hevonen kaikenlaisiin tilanteisiin jo nuoresta pitäen etenkin positiivisten kokemusten kautta. Eilen Thor kävi kilpailupaikalla, hyppäsi nätisti ja sen jälkeen pääsi jälleen kotiin ntuttuun ympäristöön mutustelemaan ruohoa. Ja kaikille jäi todella hyvä fiilis ja oma hyppelyinto heräsi jälleen hieman henkiin. Saisikohan Tiinan laittamaan hieman esteitä meille joku päivä.....

K ja U sekä Tiina, Max ja Ella kannustamassa.

Ja luokan voittajat Taru ja Romeo oikealla ja Ronja ja söpö poni vasemmalla. Ronja voitti myös edellisen luokan. Onneksi olkoon!

Home sweet home!

No comments:

Post a Comment