Sunday, February 19, 2012

Uusia kavereita

Durando ja Thor ovat ehtineet tutustua aidan yli jo jonkin aikaa, mutta päätimme tänään kokeilla Durandon omistajan kanssa miten herrasmiehet tulisivat toimeen samassa tarhassa. Thor ja Durando leikkivät iloisesti ja jossain vaiheessa Thor näykki Durandon jalkoja niin paljon, että Durando kaatui. Sen jälkeen Durando ärähti oikein kunnolla ja kohta se näykkiminen jälleen alkoi. Mutta näyttää lupaavalta ja ei voi muuta kuin seurata miten kaverukset tulevat jatkossa toimeen.

Durando ja Thor

Lisi oli tänään todella hyvä enkä voinut muuta kuin todeta, että wow. Tuli kyllä niin hyvä mieli. Outi oli kuunnellut radiota ja joku oli kysynyt, että milloin on voittaja olo. Outi sanoi, että tänään hänellä oli voittaja olo. Ja täytyy myöntää että niin oli kyllä mullakin.

Kokeilin tänään tunnilla Cliff Barnsbyn satulaa. Se tuntui aika hyvältä, joten saattaa jopa olla että uusi koulusatula on löytynyt. Sannin pitämä tunti oli juuri sellainen jota olin toivonut ja nyt on mahtava fiilis. Myös tallikaverit ja tallin omistaja ovat ihania ja mukavia ihmisiä ja ilmapiiri on kaikin tavoin kannustava ja positiivinen. On upea tunne, kun viihtyy niin hyvin tallilla ja Thorilla on hyvä olla (nyt tuli aika paljon superlatiiveja).

Myös kaverini koira Marcus tuli moikkaamaan meitä tunnin jälkeen ja lyöttäytyi Thorin turvalliseen kainaloon.

Huomenna Tiina raspaa Thorin ja pari muuta hevosta ja kummipoikani Max saa jälleen tulla mukaan tallille. Ella taas viettää hiihtolomaviikon Budapestissa rakkaan isänsä kanssa.

Marcus ja Thor

No comments:

Post a Comment