Sunday, February 5, 2012

Passionement

Saimme kokea ensimmäistä kertaa kaikki kolme yhdessä Tiinan ja Ellan kanssa Apassionata-tapahtuman. Illan ehdoton tähti oli mielestämme ilman muuta italialainen Alessandro Giona hevosineen. Hän teki kaiken hevosten ollessa vapaina, ei käyttänyt kannuksia, suitsia tai satulaa ja hänen esittämät osiot olivat kauneimmat. Pienen falabellan haluaisimme tietenkin heti kotiin Ellan kanssa kunnes Tiina taas muistutti, että eläinlääketieteen professori oli Tiinan opiskeluaikana todennut, että yksi pahimmista jalostuksen tuotoksista on juuri tuo suloinen pienhevonen.


Eilen menimme Thorin kanssa pellolle ja meillä oli aivan upea aamupäivä. Thor käyttäytyi todella mallikkaasti ja sai laukata pitkiä pätkiä syvässä lumessa. Peltolenkistä jäi todella hyvä mieli ja ymmärsin myös olennaisen asian kuvia katsellessa. Thorin harja pitää leikata.

Thor ja Thorin villi harja pellolla eilen.

Tänään oli tarkoitus ajaa Tampajan kautta pitämään tunti Idalle ja Johannalle, mutta pakkanen paukkui -27ää aamulla, joten menimme Johannan ja Thorin kanssa kävelylle ennen kuin Tiina haki meidät viettämään iltaa Hartwall areenalle. 

Tänään pellolla Johannan ja Thorin kanssa. 

Ihana muisto meidän ensimmäisestä yhteisestä hevosshowsta.

7 comments:

 1. Giona "hallitsi" kyllä upeasti hevosiaan, ilman mitään vermeitä. Tosi kaunista katseltavaa. Mutta Noricuminhevonen oli ihana, harmi, kun oli vain hetken areenalla.

  ReplyDelete
 2. Ai se oli Noricuminhevonen. Me mietittiin Tiinan kanssa, että mikäköhän kylmäverinen hepo oli kyseessä. Näytti hieman Peppi Pitkätossun hevosen ja Ardennerin risteytykseltä. Mutta aivan ihana tosiaan:)

  ReplyDelete
 3. Juu, mä katsoin illalla netistä sen,kun mietittiin myös kaverin kans, et minka rotuinen se oli. Mutta tosiaan ihan kuin Peppi Pitkätossun risteytetty hepo. :)

  ReplyDelete
 4. Miten hevostelut muuten Ulla? Olisi kiva kuulla mitä sun hevosteluelämään kuuluu:)

  ReplyDelete
 5. Hevostelut on kuule tauolla (siis ratsastuksen osalta), koska saan toukokuun alussa vauvan. :) Kaverin kanssa oon käynyt ajamassa yhtä vuonistammaa, ja samalla tulee touhuttua tämän kohta vuosikkaan varsan kanssa. Kivaa, eikä pääse hevosentuoksu unohtumaan. :)

  ReplyDelete
 6. Oi miten mahtavaa Ulla, ONNEKSI OLKOON! Upeita uutisia:)

  ReplyDelete