Thursday, February 16, 2012

Amazon.com

Miten voi tuntea niin suurta iloa, kun sähköpostiin tulee töissä ilmoitus, että paketti odottaa aulassa ja lähettäjä on Amazon. Kirjat Chimamanda Ngozi Adichen, The Thing Around Your Neck ja Purple Hibiscus, Guy Sayer, The Forgotten Soldier ja Gerd Heuschmann, Tug of War: Classical versus "Modern" Dressage sekä pari Rodney Yee:n jooga dvd:tä saapuivat ihanissa Amazonin pahvipakkauksissa.

Ystäväni Ellen haki tänään Ellan ja Emelien päiväkodista. Sen jälkeen kävimme Ellenin ja Emelien luona illallisella ja tulimme kotiin avaamaan Amazonin paketit. Huomenna ratsastan sekä Klöntin ja Thorin ja lauantaina menen heti aamusta Masin luokse. Kaipaan Masia todella paljon. Viisas Masiseni.

Tämä viikko on ollut kovin työntäyteinen ja olen halunnut viettää Ellan kanssa aikaa kotona. Riikka ja Jessica ovat auttaneet Thorin kanssa ja on aina yhtä mukava saada tällaisia kuvia tallilta.

2 comments:

  1. Mulla on ollut pari päivää yhdellä välilehdellä auki amazon-ikkuna, jossa komeillee juuri tuo Tug of War - ehken tilaakaan vaan ruinaan sulta lainaan ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saat ehdottomasti lainaan. Olen varmaan kohta lukenut kirjan. Vaikuttaa niin mielenkiintoiselta:) Haluatko myös hevosaiheisia lehtiä jotka olen lukenut?

      Delete