Tuesday, August 30, 2011

Maasa ja Ossi


Seurasin oppilaitani ja ratsuttamaani hevosta koko kesän ja tiesin tehneeni jotain oikein. Suurin kiitos kuuluu kuitenkin Eemelin omistajille Maasalle ja Ossille. Monet asiat on tehty ajan kanssa ja oikein. On ollut hauskaa olla mukana matkan varrella.

10 comments:

 1. Mä nyt kommentoin koko ajan... ;)

  Eemeli on niin hieno, sellaisen hepan ottaisin itselleni koska vaan! :)

  ReplyDelete
 2. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 3. Ihanaa Ulla että kommentoit. Huomasitko, että lisäsin ylänavigaatiotasoihin vähän lisää infoa? Makaan kuumeisena kotona, joten oli aikaa parannella blogia hieman.

  ReplyDelete
 4. This comment has been removed by the author.

  ReplyDelete
 5. Ja Eemeli on kyllä mahtava kaveri. Eemeli on myös saanut todella hyvin lihaksia, kun Ossi ja Maasa ovat maastoilleet paljon ja ratsastaneet säännöllisesti. Jaksaa jo liikuttaa isoa runkoaan mainiosti. Kaunista katseltavaa!

  ReplyDelete
 6. Juu huomasin, kiva lisä. :)

  Olen innoissani, kun varmistui, että meidän rats.opettaja kutsui tallille Centered Riding-ohjaajan. Istuntatunnit on just mitä mä tarvitsen!

  Paranemista!

  ReplyDelete
 7. Kiva kuulla Ulla. Kuka tulee pitämään tunteja? Mä oon käynyt CR:n open kurssin, mutta en valitettavasti ole ehtinyt kouluttautua pidemmälle. Se on kuitenkin yhtenä tulevaisuuden haaveena. Voitais Thorin kanssa yhdessä vähän kouluttautua;)

  ReplyDelete
 8. Meille tulee Christel Wutig-Vihma, tiedätkö häntä paremmin? Hän on vissiin aika pätevä nainen, koska on fysioterapeutti, rats.terapeutti ja CR-ohjaaja. :)

  ReplyDelete
 9. Hei Ulla ja terkut Espanjan auringosta. En ole kuullut Wutig-Vihmasta. Kuulostaa todella mielenkiintoiselta CR-ohjaajalta etenkin jos hän on myös fysioterapeutti. Kerrothan miten meni ja mitä kaikkea hauskaa opit. Jos vain olisi aikaa, niin kouluttautuisin fyssariksi ihan vain sen takia, että voisin opettaa ja luultavasti ratsastaa paremmin:)

  Kia

  ReplyDelete
 10. Kerron kyllä sitten, varmasti tulee paaaljon hyödyllistä juttua. :) Tämä CR-ohjaaja asuu ymmärtääkseni täällä Pirkanmaalla, joten voi olla, että kouluttaakin enemmän tällä suunnalla. Minäkään en tiedä sen enempää hänestä kuin mitä google kertoi. :)

  ReplyDelete