Tuesday, August 2, 2011

Totuttelua


Juoksutin Thoria kentällä tänään ja Thor sai hypellä vesiesteen yli molempiin suuntiin ilman ratsastajaa selässä (totuttelua, totuttelua). Sen jälkeen ratsastin ja keskityin vain siihen, että Thor liikkuisi hyvin eteen ja liikkuisi koko selästä läpi ja rentona.

Suski ja Blondi pitivät meille seuraa kentällä ja päädyin lopuksi ohjeistamaan Suskia ja Blondia. On paljon helpompaa antaa ohjeita, kun on itse ratsastanut paljon Blondilla ja käynyt tunneilla. Blondi on aivan ihana hevonen kaikin tavoin, mutta jää helposti mukavuusalueelle ja vaikka Blondi tuntuu kevyeltä edestä, se ei liikuta kunnolla takaosaansa ja käytä selkäänsä.

Teimme paljon suunnanvaihtoja, taivutuksia, keskityimme ulkoapujen vahvistamiseen ja siihen, että sisäpohje oli läpi molemmissa kierroksissa. Neuvoin myös Suskia olemaan nopeampi apujen kanssa selästä käsin. Lopussa Blondi alkoi liikkua paremmin koko rungostaan ja askel pidentyi huomattavasti.

Sen jälkeen kävelimme vielä lyhyen maastolenkin yhdessä ja ajoin vielä Masin kautta rapsuttelemaan ennen kuin suuntasin kotiin.

Kiristimme Thorin kenkiä tänään Ninan kanssa ja kaviot ovat aivan liian pitkät. Onneksi kengittäjä tulee torstaina. Toivottavasti kengät pysyvät jotenkin jalassa siihen asti. Torstaina Monika tulee pitämään tuntia meille Inkooseen.

Ohessa vielä linkki italialaiselta ystävältäni saamiin mahtaviin hevoskuviin.

Kuvassa: Suski pesee Blondin tallin ulkopuolella.

No comments:

Post a Comment