Monday, August 15, 2011

Sänkkäriiiii


Saimme maastoseuraa Eemelistä ja Ossista tänään. Thor oli yhtä energinen lenkin lopussa kuin lähtiessään, vaikka ravasimme ja laukkasimme pidempiä pätkiä. En aluksi ollut ihan varma laukkaamisesta kotiinpäin, mutta kun pääsimme vauhtiin niin fiilis oli mitä mahtavin. Vauhdin innostamana hyppäsin vielä Masin selkään ja suuntasimme sänkipellolle (sänkkärille) tallin lähistölle. Voitte vain kuvitella mikä fiilis oli, kun katsoimme Masin kanssa edessä olevaa suurta sänkipeltoa. Ei voinut muuta kuin mennä kovaa ja huutaa, kun nautinto oli niin suuri.


Löysin myös vanhan kypäräni Gunssanin laatikosta. Kun asuin Australiassa käytin valkoista kypärää ja Suomeen tultuani sain jossain vaiheessa kuulla, että rakastamani valkoinen kypärä ei ollutkaan ihan cool Suomen olosuhteisiin. Mutta tallessa se on ja sopii täydellisesti pieneen laukkaan sänkkärillä Masin kanssa. Ja tuntuu muuten hyvältä päässä.

3 comments:

 1. Laukka sänkipellolla on parasta! Pääsisipä itsekin. :)

  ReplyDelete
 2. Miten sun heppailut ovat Ulla sujuneet? Mukavaa viikonloppua, Kia

  ReplyDelete
 3. Kiitos, ihan hyvin on sujunut. :) Haastavaa toki on, ja uuden oppimisen halu on kova. Nyt olenkin alkanut miettiä meneväni parille muullekin tallilla tunnille, koska haluaisin kokea toisenkin opettajan oppeja. Käymälläni tallilla ope tuntuu aika yksipuoliselta, haluaisin enemmän istunnan korjaamista ym. perusjuttua. Ja haluaisin myös mennä enemmän hevosilla, nyt menen pääasiassa new foresteilla (joissa ei kylläkään ole mitään vikaa), mutta koska olen ihan aikuisen kokoinen, koen olevani enemmän hevosratsastaja. :)Ja oikeastaan olisi varmaan hyvä mennä ihan alkeiskurssille...

  Ostin muutes sen Pennejä taivaasta ja muita istuntaharjoituksia kirjan, on kyllä mielenkiintoinen. Tulee vaan olo, että opinkohan ikinä istumaan oikein? ;)

  Mukavaa viikkoa sulle ja hepoille!

  ReplyDelete