Friday, August 5, 2011

Hymy huulilla


Miten hyvä asiakaspalvelu voikaan tehdä ihmisen niin iloiseksi? Olen vuosien varrella tavannut monia kengittäjiä ja mielestäni jotkut kengittäjät tekevät kaikkea muuta kuin asiakaspalvelutyötä (jokainen hevosenomistaja tietää varmasti mistä puhun).

Sitten on kuitenkin niitä kengittäjiä jotka vastaavat yhteydenottoihin, tulevat aina sovittuun aikaan paikan päälle, juttelevat hevosen omistajan kanssa hevosten kavioista ja kengittävät hevoset todella hyvin.


Sekä Masin ja Thorin kengittäjät ovat alan ammattilaisia ja hoitavat asiakkaitaan (sekä ihmisiä ja hevosia) hyvin. Tänään sain jopa puhelun Thorin kengittäjältä (samainen henkilö, joka auttoi minua Tesellon kanssa sen jälkeen kuin Tesellon oma kengittäjä oli haukkunut minut lyttyyn, kun yritin auttaa hevosta joka voi huonosti. Hänen mielestä siinä ei ollut mitään järkeä).

Thorin kengittäjä kertoi, että Thorin kaviot ovat aika huonolaatuiset ja niissä saisi olla enemmän joustoa. Yritämme nyt saada kengitysvälin tasaisemmaksi ja seuraamme kavioiden tilannetta. Ostan myös Black Horse Biomettia, jossa on biotiinin lisäksi myös sinkkiä ja metioniinia. Ajattelin myös jossain vaiheessa tutustua Ossin suosittelemaan Luontoäidin hevoset -sivustoon.

Tästä on hyvä lähteä viikonlopun viettoon sukujuhliin Sipoon saaristoon hymy huulilla.


Kuvat: Copyright Johnny Ramstedt

No comments:

Post a Comment