Thursday, June 2, 2011

Yhdessä satulassa


Aamulla suuntasimme Inkooseen Masin luokse. Ystäväni kävivät Inkoon keskustassa hakemassa päivän syntymäpäiväjuhlia varten tilatut piirakat ja Tiina, Ella ja minä menimme Masin kanssa kentälle. Tiina piti jälleen tuntia meille ja Ella sai aina välillä istua sylissäni. Uskaltauduin jopa kävelemään Ella sylissä koko matkan tallille, kun Tiina talutti Masia. Aivan mahtava fiilis.

Menimme pohkeenväistöjä, kahdeksikkoja ja kolmikaarista kiemurauraa. Masi oli tasainen ja kantoi itseään hyvin. On vaikea kuvitella, että Masi ei saanut vasenta laukkaa edes nostettua jokunen vuosi sitten ja oli aina täysin kiinni jompaan kumpaan suuntaan. Ja Masi on kaikin tavoin niin paljon rauhallisempi kuin aikaisemmin. Siitä huokuu rauha ja onnellisuus ja se tekee minut niin iloiseksi.


Sen jälkeen suuntasimme Thomaksen 4-vuotis syntymäpäiväjuhliin ja nyt ajattelin vielä järjestellä hieman päivän valokuvia. Aamulla lähden pitämään tuntia Outille ja Lisille ja ratsastamaan Klöntin. Ella on menossa veljeni kanssa Linnanmäelle.

No comments:

Post a Comment