Thursday, June 30, 2011

Lazy blogging


Hippson-lehti tumpsahti tänään postilaatikosta ja ajattelin jakaa tämän harjoituksen kanssanne.

4 comments:

 1. Sattuipa mukavasti kun juuri olin miettimässä mitä treenaisin ponin kanssa tänään :)

  ReplyDelete
 2. Kiva kuulla Noora! Mitä mieltä olit harjoituksesta?

  Ja kiitos kommentista koskien Thoria. Se on kyllä mukavan oloinen heppa. Jännittää kyllä hieman. Nämä kun ovat näitä elämän suuria päätöksiä:)

  ReplyDelete
 3. Mielestäni oli kiva ja hyödyllinen ja sopivan vaativa, aion tehdä jatkossakin. Ollaan treenattu paljon asetusta ja taivutusta niin tämä sopii meille hyvin muiden harjoitusten jatkoksi.

  Suuria asioitahan nuo on, itse ostin ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan hevoseni (tai no, iso ponihan tuo on ;) vuosi sitten enkä ole katunut. Haaveilin omasta ponista 25 vuotta ja 32-vuotiaana vihdoin toteutin haaveen :)

  ReplyDelete
 4. Hei Noora! Mukava kuulla, että harjoitus sujui hyvin. Voin vain kuvitella miten mahtavaa on, kun olet vihdoinkin hankkinut oman ponin, jonka kanssa voi tehdä asioita. Hevosen osto on kyllä todella iso asia ja mielestäni on hyvä tehdä se harkiten, sillä se on suuri sitoumus. Ja kai se on myös niin, että kun oikein pitkään unelmoi jostain, niin unelman toteutuminen tuntuu extra hyvältä:)

  Mutta onhan tämä jännittävää. Vähän kuin pikkulapsi, joka odottaa lauantaista karkkipäivää. Ja onhan mulla jo maailman ihanin Masi:)

  ReplyDelete