Sunday, June 12, 2011

Kukkien kimpussa
Lauantaina kävimme pesemässä Masin ennen kuin suuntasimme Hankooseen pelaamaan tennistä ja syömään illallista ystävien kanssa. Masi nautti kovasti kunnon pesusta ja söi pari lupiinia kuvia ottaessa.


Aloitimme sunnuntaiaamun uimalla Hankoon kauniilla rannalla ja poikkesimme piirakka-aamiaiselle Café Gamla Stan -kahvilaan Tammisaaressa. Kahvilan omenapuiden alla sielu lepää ja on yksi lempipaikoistani Tammisaaressa.Mian tunti peruuntui, joten menin puomeja ja pieniä ristikoita Klöntin kanssa kentällä (kuten kuvasta näkee, emme olleet ihan super energisiä) ja sen jälkeen hyppäsimme ystäväni kanssa järveen uimaan. Juhlat jatkuivat vielä rakkaiden ystävien tyttären Isabellen kaksivuotis syntymäpäivillä.

Huomenna pidämme tunnin Ellan kanssa Iidalle ja Lisille. Iida ja Lisi ovat viettäneet viikon ystävien luona järven rannalla ja ovat nauttineet kesästä, helteestä, ilman satulaa ratsastamisesta, ponien ja hevosten kanssa puuhaamisesta ja uimisesta.

Renja ja Leevi sijoittuivat kansallisen ja aluetason kenttäratsastus kilpailuissa viikonloppuna viidennelle sijalle Keravalla. Onneksi olkoon!


Nappasin Marmain artikkelista kiinnostavat linkit Instapaper, Read it Later List ja Readability -verkkosivuille. Mikäli joku linkki on kiinnostava, mutta et ehdi lukea artikkelia heti, niin voit tallentaa sen näille sivustoille.

Lauantaina poikkesimme myös Inkoon Café Wilhelmsdal -kahvilassa (valitettavasti kaikki ihanat piirakat olivat loppu) ja Pikku Puodissa, josta ostin söpöt MunMinMy -pinnit. Saimme myös ihanan kesäisen uutisen Pikku Puodin omistajalta. Hän on ostanut ja remontoinut täysin Inkoossa sijaitsevan vierasvenesatama Jakobshamnin (59° 59,7' P 23° 59,0' I) ja uusinut myös ruokapuolen.

No comments:

Post a Comment