Thursday, June 23, 2011

Vivre la Langue


Tällainen ihana näky kohtasi minut tänään, kun saavuin tallille. Hevonen on ehdottomasti kauneimmillaan vapaana ja etenkin laitumella. Klöntti oli niin tyytyväisen oloinen, kun hän oli vihdoinkin päässyt muiden kanssa laitumelle ja käytös oli sen mukainen. Klöntti on usein levoton ja jännittynyt ja karkaa helposti jopa kuolaimet suussa (selvästi nuorena opittu tapa, joka on todella vaikea kitkeä pois. Klöntti pysyy vain liinan päässä silloin kun hän itse haluaa. Jos Klöntti päättää karata on täysin turha yrittää roikkua perässä. Nim. kokemusta on ja kaksi hiusmurtumaa sormissa.) Tänään ei ollut mitään levottomuutta ilmassa ja kaveri käveli onnellisena vieressä takaisin tallille.

Mian tunti ei mennyt kovinkaan hyvin tänään. Olin aika väsynyt ja Klöntti ei oikein saanut takajalkojaan ja selkää aktiiviseksi (enkä kyllä saanut minäkään). Teimme paljon siirtymisiä, väistöjä ja tempon vaihdoksia, mutta tänään yhteistyö oli kyllä täysin kateissa. Mutta sellaista se on. Välillä huonompia ja sitten taas parempia päiviä. Tärkeintä on kuitenkin, että Klöpsykkä saa laiduntaa kesällä. Se vain kuuluu hevosen elämään ja tekee hevosen fysikaalle puhumattakaan mielestä niin hyvää.

Tänään alkoi kesäloma jonka vietämme Ellan ja muiden rakkaiden kanssa Inkoossa. Hauskaa juhannusta kaikille! Vivre la langue et la vie!

No comments:

Post a Comment