Friday, May 6, 2011

Viikko paketissa

Sellainen olo minulla oli, kun romahdin naapureiden viereen istumaan olut kädessä saunan jälkeen tänään. Viikko on ollut töiden osalta todella antoisa, mutta on tapahtunut paljon ja on muutenkin ollut ohjelmaa iltaisin. Ihmisenä olen sellainen, että tykkään kun tapahtuu ja on vauhtia päällä, mutta tänään tuntui myös todella hyvältä, kun Finnairin kone toi Lotan, Tanelin ja minut turvallisesti kotiin ja pääsin halaamaan rakasta tytärtäni.

Aamulla sain nauttia äitienpäiväaamiaisesta Ellan päiväkodissa ja ihailimme yhdessä ystäväni Katan kanssa Ellan ja Thomaksen kansioita, johon päiväkodin työntekijät ovat keränneet kuvia erilaisista tapahtumista. Rakkaat naapurini hakivat Ellan ja Emmin tänään iltapäivällä ja ehdin juuri mukaan tyttöjen kanssa saunomaan. Sen jälkeen leikimme vielä koko illan ulkona. Tytöt juoksivat metsässä, pyöräilivät ja kiipeilivät ison puurungon päällä.

Sattumalta huomasimme myös ketun naapurin pihalla. Vaikka kettu oli sitä mieltä, että mikäs tässä käyskennellessä, niin ihmettelen itse aina välillä miten onnekaita olemme, kun saamme asua maassa, jossa villieläimet käyskentelevät takapihalla. Ja kuka jakoi juuri meille tällaisen kortin? Olen kiitollinen.....

Ja päivän kohokohta: "Lätt som en plätt", -tyttäreni ilmoitti ja polki ilman apupyöriä. Ja taas oli ylpeä äiti.....

No comments:

Post a Comment