Wednesday, May 11, 2011

Hiekan pölyä ja joogan hurmaa

Ehdin nousta autosta ulos ja hihkaista Masi, kun minut kohtasi pöllyävä hiekka ja luokseni laukkaava hevonen. Ihana tapa saapua tallille. Kävimme Ossin ja Eemelin kanssa maastossa ja nautimme kauniista säästä ja luonnon hiljaisuudesta.

Päivän aloitin joogaamalla töissä ja tunsin oikein miten energia ja kuona-aineet lähtivät virtaamaan omassa vartalossa. Onnekseni ja suureksi ilokseni kolleegani ja joogaopettajamme Anu on valinnut minut hänen jooga-opettajan lopputyön teesikseen. Anu pitää viisi yksityistä joogatuntia minulle ja korvaan tunnit Anulle ratsastustunnilla. Opin ehkä vihdoinkin tekemään joogaliikkeet oikein ja pääsen perehtymään joogan ihanaan ja mysteeriseen maailmaan. Olen kyllä hurahtanut joogaan lajina ja iloinen siitä, että arjen kiireen keskellä pääsen harjoittamaan tätä niin rentouttavaa ja vartaloa ja mieltä hyväilevää lajia.

Toverini töissä aloittivat sis.delin hyvänolon detox kuurin tänään ja kuuri vaikuttaa todella monipuoliselta ja ruoka ja juomat maukkailta. Yritin itse ilmoittautua, mutta osallistujia oli jo liikaa. Ilmoittaudun siis jo nyt syksyn 10-päivän kuurille....

No comments:

Post a Comment