Wednesday, March 30, 2011

Musapläjäys

Tiedän, että kyseessä on heppablogi, mutta en voi olla promoamatta veljesten Antti ja Lauri Luusuaniemen sekä Jiri Kurosen lauluiltaa Kansallisteatterin Lavaklubilla. Kuvassa hymyilevät miehet esiintyvät 6 huhtikuuta ja 5 toukokuuta Isiä, veljiä ja aviomiehiä -nimisellä esityksellä.

Mikäli varsominen on pian ajankohtaista tai olet muuten vain kiinnostunut varsoista, niin ehdit vielä ilmoittautua Boen kartanolla järjestettävään Varsomisen ABC ja pikkuvarsojen sairaudet (Valmistaudu ennen varsomiskauden alkamista) -kurssille. Aikaisemmin kurssille osallistuneet tuttuni suosittelivat kovasti.

Tänään kävin Integerin järjestämässä seminaarissa ja yksi puhujista oli Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun professori Petri Parvinen. Parvinen ei ollut stereotyyppinen professori vaan ennemminkin ehkä hieman liian nuori ja hyvännäköinen professoriksi, mutta uskomattoman vakuuttava ja hyvä puhuja. Ei ehkä vielä vetänyt ihan vertoja Jane Goodalille, jonka esitystä sain seurata Lontossa viitisen vuotta sitten, mutta harvat ihmiset osaavat kuulostaa simpanssilta lavalle astuessaan. Ihanan inspiroivaa, kun ihminen on luonteva ja osaa esiintyä hyvin.

Illalla kävimme vielä pitkällä lenkillä ystäväni Heidin kanssa auringon paistaessa ja ihmettelimme kevään tuloa.

Lippuja Isiä, veljiä ja aviomiehiä -esitykseen voi ostaa Kansallisteatterin lipunmyynnistä, 010 733 1206, hintaan 10 euroa. Kuvassa vasemmalta oikealle Lauri ja Antti Luusuaniemi ja Jiri Kuronen.

No comments:

Post a Comment