Thursday, March 24, 2011

Ekoja juttuja

Aamulla heräsimme tekstiviestiin: "Morning! Sorry såhär tidig sms.. Har ni, Ella något speciellt idag, skulle hon villa komma till oss och leka med Ida efter dagis?" Vastasin, että sehän sopii hyvin, puimme nopeasti päälle, hyppäsimme autoon, ajoimme Lauttasaaren Café Picniciin aamupalalle ja nautiskelimme ennen töihin ja päiväkotiin lähtöä.

Tänään Idan äiti haki sekä Ellan ja Idan päiväkodista ja vaikka se saattaa kuulostaa ihan arkiselta asialta, niin se tuntui jotenkin hienolta. Äitinä sitä miettii paljon asioita ja minusta tuntuu mahtavalta, kun omalla lapsellani on kavereita. Ellalla on hauskaa ja hänet pyydetään mukaan leikkimään. Se on minulle iso ja tärkeä asia ja olen ylpeä tyttärestäni. Rakkaus ei riitä sanana, kun on omasta lapsesta kyse. Ja se vasta on hienoa.

Illan vietin Tampajalla. Työstimme Iidan istuntaa Lisin kanssa, teimme paljon siirtymisiä ja keskityimme keskivartalon hallintaan. Sen jälkeen hyppäsin Klöntin selkään Mian tunnille ja tunti oli jälleen hyvä. Teimme väistöjä ja sulkutaivutuksia ja huomasin selkeästi, että liikkeet vasemmassa kierroksessa ovat Klöntille haastavammat. Klöntti liikkui kuitenkin oikein kevyesti ja oli kaikin tavoin jälleen mukava ratsastaa.

Viikonlopun vietämme Turun lähettyvillä ystävien luona, tiistaina ehdin taas Masin luokse ja viikonloppuna on tiedossa Pilates-kurssi Klöntsykän kanssa eli jälleen lisää mietittävää ja blogiin kirjoitettavaa. Ihanaa. Nyt maistuu uni..... Hyvää yötä!

Kuva: Ella on ehtinyt Picniciin jo pari kertaa tällä viikolla. Kuvan otti ystäväni eilen, kun kiirehdin aamuiselle joogatunnille. Ihana tapa aloittaa päivä.

No comments:

Post a Comment