Wednesday, March 16, 2011

Pikkuinen Stampe

Löysin eilen Paikka auringossa -blogista pari ihanaa linkkiä Hannan pinaattilettujen ohjeeseen ja KaksiKuningasta verkkokauppaan. Ella rakastaa pinaattilettuja, joten odotan innolla yhteistä pinaattilettuiltaamme.

Pidin tänään tunnin Annikalle ja Lisille. Lisi oli alussa aika jäykkä, mutta Annika ratsasti hyvin ja sai mennä suurimman osan tunnista ilman jalustimia. Teimme paljon siirtymisiä ja keskityimme sekä ratsastajan ja hevosen apujen nopeuttamiseen. Taivuttelimme myös paljon Lisiä ja pyrimme saamaan Lisin mahdollisimman rennoksi selästä. Lopussa Lisi kulki oikein nätisti ja Annika oli tyytyväinen.

Klöntti oli oikein hyvä Mian tunnilla. Teimme paljon siirtymisiä ja Klöntti jaksaa ihan eri tavalla kantaa itseään vaikka joutuukin tekemään kovasti töitä sen eteen. Olen kaikin tavoin oikein tyytyväinen illan tuntiin.

Kotiin tultuani kaverini toi pienoisen luppakorvakanin hoitoon meille. Olen itse aika innostunut, mutta voi sitä ilon määrää, kun Ella tulee huomenna kotiin isänsä luota ja tapaa Prince Williamin.

Ja sitten vielä linkki upeaan muru verkkokauppaan.

No comments:

Post a Comment