Saturday, September 25, 2010

Mmmmm.....

Viikonloppu on ollut rauhallinen ja todella rentouttava. Olemme nukkuneet pitkään Ellan kanssa ja olen aloittanut aamut joogaharjoituksilla (oli oikeastaan pakko, kun viime viikonlopun polttareilla tallinnalainen hieroja runnoi hartiani hieman jumiin. Mies oli kaksimetrinen ja teki ehkä hieman liiankin 'irrottavaa työtä'). Eilen kävimme lasten kanssa ystäväni veneellä Carusellissa kahvilla ja nautimme syksyn hivelevästä kuumuudesta.

Sen jälkeen pidin tunnin Renjalle ja Annikalle ja sekä hevoset ja tytöt saivat tehdä kovasti töitä. Ensin juoksutin molempia ja keskityimme tasapainon löytymiseen kevyessä istunnassa käynnissä ja ravissa ja sen jälkeen tytöt saivat vielä työstää omaa istuntaa ilman jalustimia ja ohjia. Koko tunti mentiinkin sitten ilman jalustimia ja tehtiin vaativia tehtäviä. Ponit ja tytöt menivät todella hyvin ja yllätyin hieman Leevin lisätystä ravista. Mitäköhän tuosta hevosesta vielä tulee, kun sille saadaan lihakset kohdalleen. Ahhhh tuota tunnetta. Rakastan, kun hevosen ja ratsastajan yhteistyö näyttää kevyeltä ja vaivattomalta ja näkee miten molemmat osapuolet nauttivat yhdessä tekemisestä. Ensi kerralla taidan kuitenkin pitää hieman rauhallisemman tunnin tytöille.....

Tunnin jälkeen Ella ja hänen ystävänsä saivat vielä ratsastaa poneilla ja Ella sai ensimmäistä kertaa kokeilla harjoitusravia. Muistan ikuisesti ensimmäisen harjoitusravikerran Inkoossa Frey-nimisellä hevosella. En tiedä kumpi nauroi enemmän: Ella tai minä.

Ilahduin myös todella paljon, sillä yksi alkeiskurssin oppilas Knaperbacka-ajoilta (kuvassa alkeiskurssilaisia ja tallin omistaja Maria), kirjoitti Facebook-profiiliini näin:

"Heippa Kia. Olisi mahtavaa nähdä sinua jossain vaiheessa Knaperbackassa katsomassa meidän edistymistä, jos sitä on siis tapahtunut.....:) No, kyllä jonkun verran on tapahtunut syynä hyvä alku opetus. Mukana on alkuporukasta minä, Jaana, Anga, Satu, Anu ja Eliisa. Hauskaa on ollut ja tsemppaillaan toisiamme kun se huono päivä tulee. Sinähän se silloin aikoinaan olit se meidän "lydia lepotuoli" ja tsemppailit meitä eteenpäin."

Kiitos Tiina ilahduttavista sanoista. Tulen ehdottomasti seuraamaan edistymistänne.

Kaipaan Teselloa todella paljon. Ei se siitä mihinkään muutu ja yritän kaikin tavoin pitää kiinni Tesellon tuoksusta ja ihanan iloisesta persoonasta.

No comments:

Post a Comment