Sunday, September 19, 2010

Yhden viikon rumba ja zumba

Vaikka en ole ollut laiska muuten, niin olen kirjoitellut hieman laiskiaismaisesti viime viikolla, sillä olen ollut niin vähän kotosalla. Olen ollut joka ilta tallilla ja zumbaamassa ja lauantai-aamuna lähdimme upeiden tyttöystävien kanssa ystävättäremme polttareita viettämään Tallinnaan. Tallinnassa asuimme kivassa Spa-hotellissa, kävimme erilaisissa hoidoissa, söimme hyvin ja juhlimme. Ravintola Ö on ehdottomasti gourmandin paratiisi, joten kannattaa tutustua kyseiseen ravintolaan Tallinnassa.

Viime viikolla ratsastin Tampajalla Iirolla, Klöntillä ja Grandella ja perjantaina kävimme Granden, Jonnan ja Sunnyn kanssa maastossa. Grande oli todella upea maastokaveri, sillä se liikkui innokkaasti eteenpäin, mutta pysyi kuitenkin rauhallisena eikä tuijottanut tai pelännyt sen koommin mitään. Tänään pidimme sitten Masin kanssa tuntia Ossille ja Eemelille ja pidimme sanoin kuvatusti tuntia yhdessä, sillä Masi oli kyljessäni kiinni suurimman osan tunnin ajasta. Se oli välillä hieman haastavaa kun tämä oli Ossin ensimmäinen kerta ratsailla, mutta Ossi pääsi jo ravaamaan ja istui todella rennosti ja hyvin Eemelin selässä. Ossilla ja Eemelillä on maasta käsin rakentunut upea suhde, joten ratsastaminen on vain jatke siitä. Toivottavasti Ossi innostuu ratsastamisesta toden teolla.

Sen jälkeen pidimme vielä tunnin Johannalle ja Blondielle ja pienestä alkupyristelystä huolimatta Blondie liikkui lopputunnista todella hienosti ja kantoi itseään kauniisti. Johanna ja Blondie saivat tehdä kovasti töitä, mutta molemmat vaikuttivat tyytyväisiltä ja me saimme sitten seuraa kotitallille Masin kanssa. Ihana rakas Masiseni. Masi on jo herrasmies, mutta ikinuori sielustaan. Koko ajan mukana innostuneena ja aina nypläämässä joko saappaitani tai päänahkaani.

Viime viikolla ehdin käymään myös Equstomissa ja tutustuin uusiin Equfit-toimitiloihin. Mielestäni tallin omistaja Sanna Siekkinen on tehnyt mahtavaa työtä, sillä hän yhdistää Equfit jumppatunnit ratsastukseen. Tallilla on nykyään oma jumppasali ja hienot pukuhuoneet ja suihku. Aivan mahtava konsepti. Toivottavasti ehtisin osallistua Centered Riding -kurssille ensi kesällä, jotta voisin opettaa vielä paremmin ja tunnistaa ihmisten vartaloista sellaisia asioita joita en vielä näe ja tunne (niin paljon opittavaa.... niin innostavaa.....).

Torstaina juhlimme ystävieni Urban-a -kaupan uusien toimitilojen avajaisjuhlaa. Ilta oli erinomainen ja pääsimme nauttimaan Pete Parkkosen akustisesta musiikista. Pidän kovasti Peten tyylistä. Perjantai-illan ohjelmassa oli Wicked-musikaali kaupunginteatterilla. Upea suoritus Maria Ylipäältä ja Anna-Maija Tuokolta sekä muilta näyttelijöiltä. Älkää vain missatko tuota upeata musikaalia.

Tällä viikolla aion nauttia tyttäreni seurasta ja rauhallisesta viikosta. Ella tuhisee vieressäni.....

No comments:

Post a Comment