Tuesday, September 28, 2010

Masi mun Masi

Olipa kaunis varhainen maastolenkki Masin kanssa aamulla. Todella rankan työviikkoalun jälkeen Masin kanssa yhdessä oleminen teki hyvää. Masi on niin upea ja hauska ystävä.

4 comments:

 1. Hei!
  Olen tässä nytjonkin ajan selaillut blogiasi ja miettinyt onko hevosesi Masi oikealta nimeltään Meadow Master? Jos on niin olisi ihana kuulla Masin kuulumisia! Olen joskus hoidellut sitä kun se asui Espoon Saunaniemessä pienellä kolmen hevosen tallilla ja silloin sen omistajan oli Tiina(en muista sukunimeä). Yhteydet katkesivat, kun muutin Ranskaan ja Tiina kai "vei" Masin muualle kun ei voinut huolehtia siitä päivittäin raskauden vuoksi(?).

  Toivottavasti vastaat viestiini!

  ReplyDelete
 2. Hei Krista!

  Sama Masi on kyseessä. Masi asui Espoon Saunalahdessa ja on sen jälkeen ollut mun luona. Vuokrasin sitä ensin pari vuotta ja sen jälkeen ostimme Masin yhdessä ystäväni kanssa. Masi voi todella hyvin Inkoossa ja nauttii elämästä. Se on jo hieman viisaampi, mutta ei lainkaan rauhallisempi! Kiva, että otit yhteyttä=)

  T. Kia

  ReplyDelete
 3. Kiva, että Masille kuuluu hyvää! Näyttää ainakin olevan paljon paremmassa kunnossa kun sillon aikoinaan :)

  T.Krista

  ReplyDelete
 4. Kiva kuulla Krista. Kuinka kauan hoidit Masia ja onko sinulla jotain kerrottavaa siitä ajasta kun se oli Saunalahdessa? Kaikki Masin historia kiinnostaa tietenkin kovasti=)

  Kia

  ReplyDelete