Sunday, May 9, 2010

Sateesta huolimatta kaunis äitien päivä

Äitienpäiväviikonloppu on sateesta huolimatta ollut omalla tavallaan tapahtumarikas. Aloitin tätini kanssa oman "unelmakirjan". Tai tätini ehdotti minulle omaa "drömboken" ja antoi minulle vihkosen ja Jack Canfieldin kirjan Key to Living the Law of Attraction. Uskon unelmakirjoihin ja toivon, että löydän aikaa oman unelmakirjan tekoon.

En tiedä mitä olin miettinyt tai mitä toivonut universumilta, mutta oma law of attraction ei ihan toiminut, kun poliisit pysäyttivät Ellan ja minut maantiellä. Keskellä sateista päivää poliisi päätti sakottaa oikein kunnolla ja konstaapeli Gustafsson ei selvästi ollut parhaimmalla tuulella. Tai vaikka olisi ollut, niin sai kyllä oman tuuleni hieman heittelehtimään.... Nå, siitä suuntasimme sitten Päivölään, Ella jatkoi Inkooseen isäni kyydissä ja mä ratsastin vielä Eemelin ja kävin rapsuttelemassa Masia. Eemil sai ihan ihka oman hiusnauhan otsatukalleen, kuten kuvasta näkyy.

Tänään pidin tunnin Johannalle ja Pialle hulmuharjaisilla hevosilla Blondiella ja Eemelillä. Molemmat ratsastivat todella hyvin ja hevoset käyttäytyivät kuin kuninkaalliset. Otin kuvan ratsukoista ja kuvasin pikku videopätkän Johannan ja Blondien ratsastuksesta. Se oli hieman haastavaa, sillä olinhan pitämässä tuntia.

Degerbyn tuntien jälkeen vuorossa oli vielä maastolenkki Tesellon, Pian ja Nepsun kanssa ja herra itse oli niin rauhallinen, että pystyin kävelemään koko matkan pitkin ohjin. En tiedä onko se vain sitä, että Tesello tottuu asioihin tai rauhallinen Nepsu oli mukana, mutta hyvältä se tuntuu, kun Tesello vaikuttaa tyytyväiseltä ja onnelliselta. Piti ihan välillä nipistää, että voiko tämä olla totta.....


Kuvissa Johanna, Blondie, Pia ja Eemil. Konstaapeli Gustaffsonin poliisiauto, Eemil ja otsatukka, Masi miettii elämänkulkua ja video Johannasta ja Blondiesta.

No comments:

Post a Comment