Tuesday, September 18, 2012

Syksy saapuu hiipien


Yksi kauneimmista asioista maailmassa on syksy. Syksy on omalla tavallaan niin ihanaa aikaa etenkin kirpeät syysillat auringonpaisteen säteillessä puimurikoneisiin pellolla.

Petra käy hyppäämässä meidän tallin hevosilla, joten tänään Petra hyppäsi myös Thorilla ja minä ja Ella leikimme varsojen kanssa Ellan futispallolla. Tämän vuoden varsa oli utelias ja leikki pallolla. Thor ja Emelie eivät taas välittäneet siitä ollenkaan.

Riikka oli Masin ja Thorin kanssa maastossa lauantaina joten eilen kävimme maneesissa. Thor ei oikein tahtonut keskittyä ja juoksi aika paljon alta pois, mutta tuntui muuten todella hyvältä ja liikkui upeasti. Liike kulki koko rungon läpi ja menin vain kevyttä ravia, sillä ravi tuntui erityisen ilmavalta.

Petra sai tehdä ihan kunnolla hommia jotta Thor keskittyi eikä vain ryntäile esteille. Thor oli tullessaan minulle todella rauhallinen hypätessä, mutta on alkanut imeä esteille eikä tahdo alussa oikein keskittyä (Thorilla on myös hypätty aika vähän viime aikoina). Petra käytti paljon puomeja apuna, niin että hänellä oli puomi (3 m), ristikko (3 m) ja jälleen puomi. Kun Thor kuunteli paremmin lyhensimme hieman puomien etäisyyttä. Pienen alkuryntäilyn jälkeen Thor hyppäsi kivasti ja tahdikkaasti.

No comments:

Post a Comment