Wednesday, August 10, 2016

Palveluja ei voi pakastaa

Kuvassa huippu IT-osaajaserkkuni viime viikonlopun serkun häissä.
 
Michael Moorin kirjasta 'Stupid White Men' löytyy kappale jonka nimi on the 'End of Men'. Olen vitsaillut ystävien kanssa työpaikalla, että mihin sitä miehiä oikeastaan enää tarvitsee. Naisilla on jo hyvät tulot ja lapsiakin voi hankkia ilman suoranaista miehen läsnäoloa.

Kun sitten yrittää pähkiä kuukauden miten saisi tietokoneen toimimaan, telkkariin Netflixin kytkettyä ja uudet valot kattoon täytyy sanoa, että miehiä tarvitaan joihinkin asioihin. Ei moneen, mutta sitten kun niitä tarvitaan ovat miehet kultaakin kalliimpia.

Palveluja kun ei voi pakastaa.

Ps. Rakastan miespuolista kansaa. 

3 comments:

 1. Yhtä hömppää kuin sanoa että naisia tarvitaan ruuanlaittoon tai pyykin pesuun. Taidot eivät ole kiinni sukupuolielimistä, vaan siitä miten kukin on kasvatettu ja mikä ketäkin kiinnostaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Samaa mieltä. Tosin myös se kannattaa muistaa että sukupuolielimet eivät määritä kenenkään ihmisen sukupuolta. Sukupuoli on pään sisällä oleva asia, mitä tunnet että olet.

   Delete
 2. Tää oli sellainen kirjoitus, jota ei todellakaan kannata ottaa tosissaan.;) Mulla oli vaan niin hauskaa, kun keksin tuon Palveluja ei voi pakastaa -ajatuksen. Tyhmää huumoria!;)

  ReplyDelete