Sunday, May 24, 2015

Sielu lepää

Näissä maisemissa sielu lepää. Ihanaa laatuaikaa perheen parissa. 

Thor on viikonlopun vapaa sairastelun takia ja tänään pääsen Ecan kanssa Monikan tunnille.

On hienoa, että edellinen kirjoitus herätti mielipiteitä ja keskustelua. Keskustella kun pitäisi Suomessa paljon enemmän. Sääli, että asiat pitää vain aina esittää niin kriittisellä äänensävyllä. Kun voisi myös kirjoittaa mukavasti ja keskustelevasti. 

Onneksi kenenkään anonyymin tai muunkaan haukkujan tarvitse seurata blogiani. Ihan vaan jättää lukematta;)

7 comments:

 1. Tuon edellisen postauksen kommenteissa on vain yksi vähän asiattomampi kommentti (viimeinen), kaikki muut täysin asiallisia ja KESKUSTELEVIA, kuten asian itse ilmaisit.

  Toivot keskustelua ja kun sitä saat, et viitsi edes vastata? Työnnät muiden mielipiteet syrjään nostamalla itsesi jalustalle ja tekemällä muista _ikäviä_ ja _hyökkääviä_ ihmisiä. Siksikö, ettei sulla ole enää yhtään argumenttia millä perustelisit edellisen tekstisi pointin? Jos on, kuulemme ne mielellämme.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen todennut, että joskus on vain helpompi antaa olla. Suurin osa kommenteista ovat todella negatiivisia ja ilkeitä joten ei minulla ole niihin mitään sanottavaa. Tämä blogi on mukava harrastukseni enkä missään vaiheessa aio tehdä siitä itselleni osa-aluetta elämään josta saa huonon mielen. On ihan tarpeeksi muita asioita joista saa itselleen kehitettyä ongelmia.

   Delete
  2. Olivatko Jillan ja Aadan kommentit mielestäsi ilkeitä?

   Delete
 2. Minäkin toivon, että vastaisit kommentteihin.

  ReplyDelete
 3. Itse koin tekstisi hyökkääväksi. Koin, että minä tavantallaaja, jolla ei ole halua tai ylimääräistä rahaa tuhkata hevostani, olen huono hevosen omistaja enkä välitä eläimestäni. Itse tekstistä sai ikävä kyllä todellakin sellaisen kuvan, että hyvät hevosen omistajat hautaavat hevosensa takapihalle, ja kaatopaikalle päätyneiden omistajat eivät ole hevosiaan arvostaneet. Ja tähän argumenttiin haluaisin selvennystä. Kuten näköjään moni muukin. Miksi kaatopaikalta "löytynyt" hevonen oli mielestäsi tuon postauksen "arvoinen", kun se on ihan normaali ja luonnollinen asia, hevonen on ollut jollekkin rakas, mutta kun se on kuollut se on kuollut.

  ReplyDelete
 4. Luulisi sinunkin sietävän kritiikkiä niin kuin aikuiset ihmiset. Jokaisella saa olla asioita omat mielipiteensä, niinkuin sinullakin, mutta toisten näkökantoja tulee myös osata kunnioittaa. Ja jos kyseessä on asia, joka herättää suuttumusta (että tämmöistä luonnollista asiaa täytyy edes levitellä ja kauhistella suureen ääneen, tehden näin pahan olon kyseisen hevosen omistajalle) niin minusta on oikeutettua sanoa se vähän negatiivisempaan sävyyn.

  ReplyDelete
 5. Nyt, lopettakaa jo! Kian kirjoitus ei ollut mitenkään ketään loukkaava - ihan tavallinen blogiteksi ilman mitään suurempaa kannanottoa mihinkään. Jos jollakin on näin paljon aggressioita sisällä, mitä näistä palautteista käy ilmi, niin käyttäkää se hyvänen aika siihen millä on oikeasti jotain vaikutusta ja mitä Kiakin tällä kirjoituksella ajaa takaa --> tehkää jotakin konkreettista ettei tämänkaltainen tapahtuma toistu enää koskaan!

  Kuten esimerkiksi;
  1. vaatikaa täydellistä kuvauskieltoa ja sen valvomista kaatopaikoille.
  2. vaatikaa myös kuolleen eläimen välitöntä peittämistä, koska ne ovat joskus olleet jonkun lemmikkejä ja tunteet ovat suuria.

  Nämä kun toteutuu, voidaan lopettaa tämä täysin järjetön ajojahti ja hysterisointi tykkänään.

  Peace!

  ReplyDelete