Sunday, May 3, 2015

Ole rohkea

Kuva: Salla Seppänen

Charlotte Dujardin on pitänyt ensimmäisen klinikkansa Kanadassa ja silmiini osui heti aamusta PS Dressagen artikkeli You Have to Be Brave.

Vaikka koen, että kehitystä on tapahtunut etenkin oman ratsastuksen osalta viime aikoina pysyttelen helposti omalla mukavuusalueella. En aina keskity tarpeeksi ja ratsasta kunnolla vaan jään siihen missä on helppoa ja hyvä olla.

Tänään päätin kuitenkin ratsastaa rohkeasti Monikan tunnilla. Mietin Charlotten sanoja siitä, miten tärkeätä on välillä kokeilla omia rajojaan ja katsoa minne asti pääsee.

"You could almost get time faults for your dressage test," she told several riders who needed to pick up the pace and ride forward. "You were going so slow you could have had a tea break in the middle". 

Thor oli tänään rungosta todella hyvän tuntuinen. Heti alusta asti letkeä ja kantoi itseään hyvin. Suu on myös ollut hieman parempi, mutta on edelleen hieman huono ratsastaessa vaikka Thor raspattiin äsken. En haluaisi viedä Thoria nyt Jutille ennen kesää koska jokainen raspauskerta kuluttaa hampaita, joten toivotaan että tämä on vain ohimenevää ja voimme käydä Vermon klinikalla heti syksystä kun palaamme taas suurkaupunkielämään maalta.

Satulaa en vielä ostanut vaan pohdin nyt paria eri vaihtoehtoa. Koulusatulaa en kuitenkaan nyt osta koska tärkeämpää on saada toimiva estesatula kun hyppäämme enemmän ja koulua voin mennä hyvin myös karvasatulalla.

Vappu sujui railakkaasti rakkaan tyttäreni ja ihanien ystävien seurassa. Tänään kävin kunnon jooga flow-tunnilla ennen ratsastusta, kun Ella oli ystävän syntymäpäivillä ja kyllä se vaan niin on, että jooga helpottaa kummasti hevosen selässä istumista. Upea tunne! Sitten vielä saunomista vanhemmilla. Ei voi paremmin viikko aikaa. Huomenna Minnan estetunti. Jippii!

No comments:

Post a Comment