Tuesday, March 31, 2015

Tule mukaan ratsastajille suunnatulle yin-jooga tunnille

Jooga on pikkuhiljaa hiipinyt omaan elämääni ja siitä on tullut oleellinen osa omaa arkea ja hyvinvointia. Olen jo vuosia käynyt joogatunneilla ja joogannut kotimatolla, mutta vasta viime vuosina olen löytänyt sellaisen ilon ja rauhan joogatuokioista, että olen halunnut jakaa ajatuksia niistä myös muiden kanssa (ja olen siis itse todella jäykkä ja helposti ylikierroksilla käyvä henkilö).

Olen kirjoittanut hevosblogissani joogasta koska koen, että en enää voi pitää näitä kahta maailmaa toisistaan erillään. En vain ole huomannut joogan positiivista vaikutusta omissa ratsastustuokioissa. Harjoitukset ovat myös vahvistaneet ja kehittäneet suhdettani hevosiin entisestään. Minusta on tullut tasapainoisempi kaikin tavoin ja olen oppinut koordinoimaan omaa vartaloani paremmin. Olen myös suoristunut ja pystynyt tunnistamaan oman vartalon epäkohtia ja jooga on auttanut ratsastuksessa niin kovin tärkeän symmetrian löytymisessä.

Jooga on opettanut minulle hetkessä elämisestä paljon ja oikean hengityksen merkityksen. Jooga on mielestäni urheilumuoto, jota kaikki ihmiset voivat harrastaa jo lapsesta saakka ja toivon todellakin, että myös sinä pääsisit nauttimaan joogan terveysvaikutuksista.

Koska joogaharjoitukset ovat niin mahtava lisä hevosteluun järjestää nyt nettijoogastudio Yoogaia ensimmäistä kertaa ratsastajille suunnatun yin-jooga tunnin heti pääsiäisen jälkeen 7.4. klo 21.00.

Joogaopettaja Erika Serko keskittyy tunnin aikana lonkan seutua avaaviin liikkeisiin, sisäreisiin, lonkan koukistajiin, pakaroihin ja etureisiin. Tunnilla avataan myös rintarankaa, joka auttaa hyvän ryhdin löytymistä. Lempeä yin-jooga sopii joogamuotona aivan kaikille ja mikäli et ehdi mukaan juuri kyseisenä ajankohtana voit myös katsoa tuntitallenteet jälkeenpäin yoogaian-sivulta.

Yoogaia mahdollistaa myös ilmoittautumisen pilates-, syvävenyttely- ja kahvakuulatunneille ja livetunnilla voi valita myös web-camin kautta ohjausta suoraan kotiin.


Jos haluat tulla mukaan tunnille tai kiinnostuit muuten vain Yoogaiasta, niin klikkaa itsesi Yoogaia-nettijoogasalille, ja käytä koodia KIAHEROLD2015. Kirjautumalla kyseisellä koodilla saat kahden viikon ilmaisen kokeilujakson. Kirjautuminen on todella helppoa ja pääset kokeilemaan tuntivalikoimia heti samana päivänä. 

Toivottavasti pääset mukaan kanssani tunnille. Voin melkein luvata, että tulet nauttimaan tunnin annista etenkin kun saat rauhassa keskittyä omassa kodissa liikkeisiin Erikan ohjeistuksessa.

Nähdään siellä! 

Käy myös lukemassa päivän Helsingin Sanomien artikkeli yoogaiasta. Upea suomalainen kasvutarina.

Lue myös: 
Joogasta

Postaus on toteutettu yhteistyössä yoogaian kanssa,

6 comments:

 1. Mahtavaa, kiitos! Mihin asti tuo koodi on voimassa eli milloin viimeistään kahden viikon jakso pitää aloittaa? Saatoinpa innostua. :P

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei! Mahtavaa jos innostuit ja aina voi käydä ainakin tutustumassa. Koodi on voimassa huhtikuun loppuun asti;)

   Delete
 2. Hei, mäkin voisin koittaa skarpata ja kaivaa joogamaton kaapista. :) Kiitos koodista!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jee! Go Ulla! Kerro sitten miten meni ja mitä olit mieltä? Miten ratsastelut ovat muuten sujuneet?

   Delete
 3. Loistavaa, kiitos. Täytyy testata! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiva HR! Toivottavasti pääset mukaan tänään:)

   Delete